Ce spun culorile pe care le porţi despre tine! Culorile şi personalitatea – gândul
Thu, Jun 12th, 2014

Ce spun culorile pe care le porţi despre tine! Culorile şi personalitatea

culori-portret

Încă din timpul Egiptului Antic, oamenii au fost fascinaţi de magia culorilor şi de lucrurile pe care le spun ele despre cei care le poartă. Egiptenii atribuiau culorile anumitor divinităţi şi le considerau o punte de legătură între lumea umană şi cea divină.

Hainele şi culorile pe care alegem să le purtăm zi de zi ne pot reflecta personalitatea, însă, adesea, ele ne pot influenţa şi preferinţele pe care le avem.  Hainele pe  care le porţi, mobilierul din casa ta, maşina pe care o conduci, toate oferă indicii despre personalitatea ta.

Hai să vedem ce spun culorile pe care le porţi despre tine.

Albastru

În materie de albastru, discutăm despre amanţii perfecţi – le place la nebunie să facă sex. Amatorii de albastru consideră – de obicei – că a face dragoste e o artă. Atât bărbaţii, cât şi femeile care adoră albastrul sunt parteneri extraordinari. De asemenea, cei care aleg să poarte culoarea albastră sunt persoane echilibrate, loiale şi de încredere. Nuanţele deschise te pot descrie ca o persoană calmă, însă un albastru electric sugerează îndrăzneala celui care alege să poarte această culoare.

Roşu

Persoanele care preferă roşul au tendiţa de a fi extrem de pasionale şi se bucură de sex în orice formă sau modalitate imaginabilă. Atunci când se întâlnesc două persoane a căror culoare preferată este roşul, totul pare să ia foc în jurul lor. O persoană energică şi pasională va purta mereu roşu, dar, uneori, această culoare poate lua şi conotaţii negative, sugerând agresivitate.

Verde

Amatorii de verde abordează sexul cu o atitudine proaspătă şi inocentă, conform psihologilor. Bărbaţii care iubesc verdele sunt mereu neîndemânatici şi se simt stânjeniţi atunci când vine vorba despre sex, însă acest lucru le dă un aer aparte, îi face să pară încântători şi afectuoşi. De asemenea, cei care optează pentru verde sunt persoane care caută în permanenţă idei şi activităţi noi. Verdele semnifică şi prospeţime, bunătate, fiind numită şi culoarea naturii.

Alb şi negru

Cele două nonculori, alb şi negru, sunt şi cel mai des purtate de oameni. Negrul semnifică cel mai adesea putere şi seriozitate, dar şi timiditate şi o dorinţă de a trece neobservat. Spre deosebire de negru, albul nu este o culoare ce poate fi purtată de oricine. Această culoare sugerează o atenţie deosebită la detalii, puritate, dar şi perfecţiune. În materie de sex, dacă albul este culoare preferată a cuiva, atunci sexul e, cel mai adesea, un subiect tabu pentru acea persoană.

Galben

De regulă, iubitorii acestei nuanţe cedează în faţa dorinţelor partenerului. Nu se bucură niciodată din plin de sex, însă nici nu refuză invitaţia cuiva pe care îl admiră sau a cărui companie îi bucură. Cei care preferă galbenul sunt persoane foarte versatile şi pozitive, în general.

Roz

Persoanele care preferă roz refuză – de regulă – să se maturizeze. Femeile tind să promită mai multe decât intenţionează să ofere, iar bărbaţii care iubesc această culoare sunt mari amatori de flirturi.

Mov

Pasionaţii de mov se consideră adesea prea sofisticaţi pentru o aventură. Bărbaţii care iubesc această culoare abordează sexul la fel cum abordează şi afacerile – înceheie tranzacţii şi merg mai departe. La fel şi femeile.

Portocaliu

Persoanele cărora le place foarte mult portocaliul sunt înclinate spre fantezii sexuale. Dacă te încadrezi în această categorie, ştii că pentru tine sexul e ca o piesă dramatică în care tu eşti vedeta.

Maro

Persoanele care iubesc această culoare sunt tandre, profunde şi sensibile la dorinţele partenerului. Îmbrăţisările romantice în faţa şemineului, plimbările prin ploaie, fuga după fulgii de zăpadă sunt gesture foarte importante pentru iubitorii acestei culori.

Gri

Culoarea gri e preferată de persoanele nesigure şi şovăielnice. Acestea nu sunt încântate de nimic, nici măcar de culori, astfel încât abordează o atitudine de neimplicare. Parteneriatul între două persoane care iubesc culoare gri nu e unul tocmai reuşit, de regulă.

sursa: www.one.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved