Ce spun prietenii tai despre iubitul tau? Conteaza sau nu conteaza? – gândul
Tue, Jul 18th, 2017

Ce spun prietenii tai despre iubitul tau? Conteaza sau nu conteaza?

Ce spun prietenii tai despre iubitul tau? Ar trebui sa conteze ce sfaturi iti da gasca de amici atunci cand vine vorba despre un barbat care iti place? Afla tot ce e relevant despre viata ta amoroasa si despre aprobarea iubitului de catre prieteni, de la Elite Daily.

Uneori, simti nevoia sa ceri sfaturi. “Hei, ce spui de X? Asa e ca iti place?”. Uneori te intrebi tu pe tine asta. Si, alteori, il aduci pe noul iubit la o intalnire cu persoanele apropiate, in care ai incredere. Si asta pentru ca vrei sa stii ce spun prietenii tai despre iubitul tau!

Poate ei te pot ajuta. Poate ei pot pune lucrurile in ordine. Atunci cand nu ai incredere in instinctul tau, recurgi la opinia lor – a vechilor prieteni care te stiu bine – in cautarea de validari si sprijin.

Psihologii si specialistii in life-coach afirma ca nu ar trebui sa conteze ce spun prietenii tai despre iubitul tau cel nou, decat daca iti prezinta niste fapte. Altfel, daca e vorba de “Pur si simplu nu-mi place de el”, n-ar trebui sa pleci urechea la ce iti spun!

Ba, de multe ori, daca prietenele tale nu au un iubit, cu atat mai mult nu trebuie sa asculti ce au ele de zis.

Inainte de a afla ce spun prietenii tai despre iubitul tau, invata sa ai incrdere in instinctul tau!

Ce spun prietenii tai despre iubitul tau?

Exista doua tipuri de prieteni cand vine vorba de evaluarea iubitului cel nou. Prietenii “Da”, adica genul de prieteni ce te sustin in orice si ce iti spun mereu ceea ce tu vrei sa auzi. Desi e genul de legatura de prietenie ce iti hraneste ego-ul, nu e cazul sa crezi fara tagada in astfel de evaluari.

Al doilea fel de prieteni sunt “gardienii”, adica prietenii care nu se tem sa iti spuna sincer ce cred si, mai ales, ce simt ca ti-ar face rau. Mai degraba ai incredere in parerea unor astfel de oameni, care fac o evaluare sincera, decat in cea a unora care iti dau dreptate fara niciun argument rational.

De altfel, e esential sa stii ca nu este sanatos sa te bazezi pe ce spun prietenii tai despre iubitul tau. Ci pe decizia ta! Vei sti daca el este potrivit sau daca trtebuie sa-l mai cauti pe Dl. Perfect inaintea oricarui amic!

sursa www.andreearaicu.ro Foto: Gulliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved