Ce spune culoarea preferata de ruj despre tine si personalitatea ta. Cum esti in relatiile cu barbatii – gândul
Thu, Apr 20th, 2017

Ce spune culoarea preferata de ruj despre tine si personalitatea ta. Cum esti in relatiile cu barbatii

Psihologul Karen Pine a analizat sase dintre cele mai folosite culori de ruj si a dezvaluit ce spun acestea despre personlitatea femeilor.

ROSU

Karen spune ca rosul este “asociat cu pasiunea, energia si actiunea”, asa ca o femeie care isi rujeaza buzele cu rosu emite niste semnale emotionale extrem de puternice. “Esti o femeie increzatoare, indrazneata, in apogeiul vietii sale sexuale”, mai spune experta.

FUCSIA

Potrivit lui Karen, femeile care se dau cu ruj fucsia la prima intalnire sunt in cautare de conversatii interesante si stimulante. Vor sa auda lucruri inedite, iesite din comun, avand in vedere ca fucsia este asociata cu creativitatea si mintea deschisa.

ROZ ELECTRIC

Karen a expolicat ca rozul este de obicei “culoarea inocentei”, totusi o varianta electrica a acestei culori transmite mesaje confuze – adica un barbat nu va stii daca iti doresti sa fii abordata sau evitata.

“Barbatul cu care ai iesit la intalnire poate fi confuz in legatura cu ceea ce iti doresti tu de la o relatie…dar poate ca nici tu nu stii exact ce vrei”.

CORAI

“Mergi la intalnire cu entuziasm si cu o atitudine jucausa. Esti o fiinta echilibrata, care vrea sa se faca remarcata. Stii care este telul tau in viata si te grabesti sa ajungi acolo”, spune experta.

Esti o persoana amuzanta si oamenii iti cauta compania.

BORDO

Un ruj bordo iti dezvaluie o femeie misterioasa, dar puternica, o femeie care nu se lasa “descoperita” atat de usor.

“Aceasta culoare este asociata cu un caracter puternic. Esti o femeie hotarata, dar care nu vrea sa dezvaluie totul inca de la prima intalnire. Barbatul trebuie sa aiba rabdare cu tine”.

NUDE

Nuantele de bej/crem sugereaza ca femeile care isi cauta un partener au o abordare destul de vulnerabila, insa in momentul in care gasesc persoana potrivita, isi declara public dragostea eterna.

Sunt femei care vor sa fie luate in serios, care nu au nimic de ascuns si care au foarte mult de oferit.

sursa: www.perfecte.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved