Ce spune poza de profil de pe Facebook despre tine – gândul
Wed, Nov 15th, 2017

Ce spune poza de profil de pe Facebook despre tine

Un nou studiu dezvăluie modul în care poza de profil de pe rețelele de socializare ne trădează personalitatea.

Dacă ai la profil o fotografie cu un obiect sau orice altceva în afară de chipul tău, înseamnă că ai o personalitate nevrotică. Cel puțin asta este una dintre concluziile studiului.

Dacă ai o poză de profil în care afișezi un zâmbet, cercetătorii susțin că ești o persoană pozitivă și optimistă, indiferent de situație. Știi foarte bine ce poți și îți place să le demonstrezi celor din jur că ești independent și puternic.

Nu esti doar tu în poza de profil – Ești o persoană extrovertă. În cazul extroverţilor sunt şanse mari ca ei să îşi pună la profil o fotografie colorată.

Persoanele prietenoase postează poze în care zâmbesc sau apar alături de prieteni. Tipul ăsta de fotografie sugerează inocență.

Dacă optezi pentru o poză în care nu îți apare chipul, înseamnă că ești un nonconformist care caută mereu experiențe noi.

O poza întunecată sugerează că ai o personalitate ușor nevrotică și ca ești dispus la anxietate.

O poză din copilărie – Pentru tine trecutul este mai important decât prezentul.

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved