Ce te îngraşă în funcţie de zodie. Păzeşte-ţi silueta de ispite! – gândul
Wed, Oct 16th, 2013

Ce te îngraşă în funcţie de zodie. Păzeşte-ţi silueta de ispite!

Vrei să scapi de câteva kilograme în plus şi pur şi simplu nu-ţi iese? Zodia ta ar putea avea o legătură cu asta. Greşelile pe care le faci şi care determină creşterea în greutate sunt influenţate de semnul sub care te-ai născut.

Iată care sunt greşelile în funcţie de zodie şi cum le poţi gestiona:

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
De multe ori mănânci impulsiv, aşa cum faci şi multe alte lucruri. Te trezeşti ronţăind câte ceva sau îţi dai seama ce ai făcut după ce ai băgat deja prăjitura în gură. Impulsivitatea este cea care îţi poate distruge dieta. Încearcă să fii mai atentă!

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Eşti cea mai pofticioasă reprezentantă a zodiacului! Este suficient numai să-ţi treacă prin cap un fel de mâncare că deja eşti la pământ de poftă. Înlocuieşte mâncărurile nesănătoase de care îţi este poftă cu altele mult mai sărace în calorii şi mai puţin nocive pentru siluetă.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Stilul de viaţă haotic şi faptul că poţi fi extrem de dezorganizată îţi poate aduce câteva kilograme în plus. Stabileşte-ţi un program fix după care să-ţi iei mese şi oricât ai fi de grăbită, evită fastfood-urile!

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Lipsa de mişcare îţi face cele mai mari probleme, atât în ceea ce priveşte creşterea în greutate, cât şi apariţia unor eventuale probleme de sănătate. Încearcă să faci excerciţii acasă, dacă nu vrei să mergi la sală sau să alergi prin parc. Exerciţiile Pilates sunt cele mai potrivite pentru tine, mai ales că sunt lente, dar foarte eficiente.

Leu (22 iulie – 22 august)
Întâlnirile cu prietenii, ieşirile în oraş şi diversele petreceri la care participi îţi pot aduce câteva kilograme în plus dacă nu înveţi să refuzi. Trebuie să iei decizia fermă de a rezista tentaţiilor culinare, dar şi băuturilor alcoolice care te pot îngrăşa.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Cu toate că eşti destul de conştientă de importanţa unei alimentaţii corecte, din cauza stilului de viaţă ai tendinţa de a mânca dezorganizat. Iar pentru că munceşti mult şi laşi masa de prânz pe ultimul loc, ia-ţi mâncare la pachet pentru la birou.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Nu te poţi abţine să nu guşti câte o prăjiturică, un chips, un cocktail delicios, iar asta are repercursiuni asupra siluetei tale. Chiar dacă nu mănânci mult, “ciugulitul”, dacă se poate numi astfel, este la fel de nociv pentru dieta ta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Despre tine se poate spune că mănânci de plictiseală. O fire atât de complexă ca tine trebuie să ai aibă tot timpul câte o preocupare, iar dacă nu o găseşti imediat, te delectezi cu ce găseşti prin frigider. Când simţi că începi să te plictiseşti, găseşte-ţi rapid ceva interesant de făcut!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Dulciurile sunt marea ta problemă! Trebuie să tai răul de la rădăcină. Hotărăşte-te să renunţi complet la ele, pentru că nu prea te pricepi la autolimitări.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Eşti foarte preocupată ca totul să iasă perfect şi munceşti din greu pentru asta, încât alimentaţia corectă se află probabil pe ultimele locuri în lista ta de priorităţi. Fă-ţi un program de masă strict pe care să-l urmezi, dacă vrei să ai o siluetă de invidiat.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Îţi cam lipseşte hotărârea când vine vorba de renunţarea la obiceiurile alimentare care te îngraşă. Iar dacă ţii diete pe o perioadă scurtă apoi mănânci iar, există riscul să slăbeşti mult mai greu decât credeai.

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Pentru că eşti o fire emoţională, fie mănânci ca să-ţi îneci amarul, fie îţi piere complet pofta de mâncare, iar când îţi trece supărarea dai iama în frigider. Oricum ar fi, este extrem de important să nu asociezi alimentele cu confortul emoţional.

sursa: www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved