Ce trebuie să faci ca să îți reziste dresurile cât mai mult! Trucurile acestea te ajută să faci economie la ciorapi! – gândul
Thu, May 11th, 2017

Ce trebuie să faci ca să îți reziste dresurile cât mai mult! Trucurile acestea te ajută să faci economie la ciorapi!

Fiindcă vine sezonul rece, orice femeie are grijă să își cumpere dresuri. Totuși, acestea pot da numeroase bătăi de cap. Uite ce trebuie să faci cu ciorapii ca să dureze cât mai mult.

Ține-i în congelator

Oricât de ciudat ar suna, este o metodă care prelungește viața ciorapilor tăi. Când cumperi o pereche nou, umezește-i, pune-i într-o pungă de plastic și lasă-i în congelator peste noapte. Scoate-i a doua zi, așteaptă să se dezghețe, apoi pune-i la uscat. Nu trebuie să faci asta decât o dată, când îi cumperi. Temperatura scăzută din congelator întărește materialul și îl face mai rezistent.

Poartă-i cu șosete

De obicei, ciorapii au tendința să se rupă în dreptul degetelor de la picioare. Poți preveni asta, purtându-i cu o pereche de șosete pe deasupra. Poți alege aceeași culoare, ca să nu se vadă urât prin ghete. În plus, picioarele tale vor rezista mai bine la temperaturi scăzute!

Spală-i la mână!

Ciorapii nu ar trebui spălați niciodată la mașină! Dacă îți plac și vrei să reziste, spală-i la mână, apoi pune-i la uscat. Pe lângă faptul că nu se vor rupe ușor, nici nu se vor lărgi.

Păstrează-ți ciorapii în cutii

Dacă vrei să te bucuri mai mult de ciorapii tăi, nu îi păstra în dulapul din lemn, pentru că acolo s-ar putea să se agațe. Cel mai bine este să îi păstrezi în cutii.

Usucă-i în cuptorul cu microunde

Dacă te grăbești, iar ciorapii tăi sunt încă pe sârmă, îi poți usca în cuptorul cu microunde. Pune-i pe un prosop în cuptor și lasă-i 30 de secunde la temperatura maximă. Trebuie să îi verifici la fiecare 10 secunde, dar la final ar trebui să fie uscați, potrivit dailymail.co.uk.

sursa: www.unica.ro, foto: blog.opsh.co

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved