Ce urasc barbatii cel mai mult la femeile singure – gândul
Tue, Mar 14th, 2017

Ce urasc barbatii cel mai mult la femeile singure

Ce urasc barbatii cel mai mult la femeile singure

Femeile singure au foarte multe preferinte, iar barbatii urasc multe dintre ele. In fiecare zi, ele incearca sa afle care sunt secretele unei relatii perfecte, isi fac foarte multe scenarii si incearca sa cucereasca cat mai multi barbati. Cu toate acestea, nicio reprezentanta a sexului frumos nu a reusit sa afle ce urasc barbatii la femeile singure.

Potrivit yourtango.com, foarte multe reviste destinate sexului frumos au incercat sa descopere ce urasc barbatii la femeile singure, dar aproape ca nimic nu a fost a de mare ajutor. Cu toate acestea, in urma unor studii, s-a mai elucidat putin din mister. Iata cateva lucruri pe care barbatii le urasc la femeile singure.

Ce urasc barbatii la femeile singure

1. Fug de la prima intalnire

Barbatii se plang ca foarte multe femei singure fug de ei chiar inainte de prima intalnire, multe invocand ca nu au timp sau ca au avut o urgenta. Totodata, multe femei nu se obosesc sa mai raspunda la mesaje si au obiceiul sa se faca nevazute, fara un motiv temeinic.

2. Sunt prea independente

Barbatii se plang ca foarte multe femei vor sa dovedeasca ca sunt independente, iar acest lucru devine destul de furstrant pentru ei. Barbatii vor sa se faca utili si le face placere sa le ajute pe reprezentantele sexului frumos, iar din acest motiv nu este deloc placut pentru ei in momentul in care le este refuzat un ajutor banal.

3. Se grabesc in relatie

Barbatii spun ca foarte multe femei singure se plang foarte mult de situatia in care se afla si ajung in acel punct in care isi doresc cu orice pret o relatie. Ajung sa faca foarte multe greseli, sa fie repezite si sa isi faca griji care nu isi au rostul.

4. Atrag mereu barbatii nepotriviti

Femeile singure se plang mereu ca isi doresc o relatie, dar atrag mereu barbatii nepotriviti. Reprezentantii sexului puternic sustin ca foarte multe femei singure refuza un barbat cu bun simt, pentru ca acesta, se pare, nu are foarte multe lucruri de oferit. Barbatii pur si simplu urasc femeile frumoase care se plang prea mult ca sunt singure.

5. Sunt dependente de animalul lor de companie

Barbatii urasc femeile singure care sunt obsedate de animalul lor de companie, iar foarte multi au mentionat despre acei catei de statura foarte mica, care sunt foarte enervanti. Este OK pentru cineva sa aiba un animal de companie, dar este frustrant cand acesta devine singurul subiect de discutie.

sursa: www.andreearaicu.ro, foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved