Ce vor barbatii la 45 de ani? Iata cum evolueaza mintea lor! – gândul
 
Mon, Apr 16th, 2018

Ce vor barbatii la 45 de ani? Iata cum evolueaza mintea lor!

Mintea barbatilor este ca o ecuatie cu multe necunoscute. La 20 de ani vor sa exploreze, la 30 de ani incep sa isi doreasca stabilitate, dar ce vor barbatii la 45 de ani? Multe femei s-ar putea sa fie surprinse de modul in care a evoluat mintea lor pana la aceasta etate.

Specialistii de la today.com ne ajuta sa facem o scurta calatorie in mintea barbatilor trecuti de 40 de ani. S-ar putea sa descoperi ca partenerul perfect se ascunde printre acesti barbati cu mintea mai coapta. Nu degeaba multe femei se simt mai sigure in bratele lor.

Ce vor barbatii la 45 de ani: cantitate sau calitate?

Ce vor barbatii la 45 de ani nu mai are deloc legatura cu ceea ce isi doreau la 20 de ani, de exemplu. In prima tinerete vor sa experimenteze cat mai mult pe plan erotic si nu pun atat de mult accent pe sentimente ori pe stabilitate. De abia dupa ce se mai apropie de 30 ani incep sa simta nevoia de echilibru sentimental.

Barbatii trecuti de 40 de ani sunt mai interesanti de esenta unei femei, a unei legaturi sentimentale. Acum conteaza mai mult chimia dintre doi parteneri si cu siguranta inclina puternic in balanta atunci cand hotarasc sa faca pasul cel mare cu persoana iubita.

Daca in prima parte a vietii au fugit mai mult dupa succesul profesional si financiar, la 45 de ani incep sa realizeze tot mai mult ca tot ce au obtinut pana atunci nu le mai incalzeste atat de mult sufletul. Cand nu au cu cine sa imparta ceea ce au, totul devine fara rost.

Ce vor barbatii la 45 de ani: tipul de legatura care ii atrage

Aspectul fizic joaca in continuare un rol important in ochii si imaginatia unui barbat aflat la varsta de 45 de ani, dar lucrurile incep sa se schimbe putin in acest sens. Frumusetea fizica ii va incinta mintea doar la inceput, apoi va dori sa descopere mai mult de atat. Cel mai puternic afrodisiac devine compatibilitatea la nivel cerebral.

Daca o reprezentanta a sexului frumos nu reuseste sa ii mentina interesul mai departe de usa dormitorului, atunci nu va mai lungi o legatura fara valoare.

Ce vor barbatii la 45 de ani cand sunt intr-o relatie?

Daca te intereseaza sa afli ce vor barbatii la 45 de ani cand sunt intr-o relatie, afla ca isi doresc sa aiba parte de afectiune. Au nevoie de o femeie care sa le inteleaga glumele si care sa ii ingrijeasca atunci cand sunt bolnavi. Mai mult de atat, au nevoie de cineva care sa ii inteleaga pentru ca se afla la criza varstei de mijloc.

Se spune ca barbatii sunt fiinte simple si ca nu isi doresc lucruri complicate de la o relatie. Nu degeaba ne acuza deseori pe noi, femeile, pentru ca intortochem mereu caile iubirii.

sursa www.andreearaicu.ro FOTO: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved