Cea mai bună băutură alcoolică din lume se vinde cu doar 6,99 de lire sterline de către un retailer – gândul
Sun, Dec 24th, 2017

Cea mai bună băutură alcoolică din lume se vinde cu doar 6,99 de lire sterline de către un retailer

Câteva dintre băuturile alcoolice vândute de retailerul german Aldi la reducere a câştigat atât de multe premii, încât ar putea fi clasate printre cele mai bune din lume, potrivit Daily Mail.

Discounterul a primit premiul Spirits Master pentru lichiorul Creme de Cassis, vândut cu 6,99 de lire sterline, la evenimentul Spirits Business Global Liquer Masters. Aldi a câştigat medalii de aur şi pentru o selecţie specială de lichior irlandez – asemănător cu Bailey’s la gust şi pentru un Belucci Amaretto de 4,69 de lire sterline.

Băuturile alcoolice ale Aldi au strâns până la 200 de medalii de la începutul anului până acum, scrie Daily Mail. Printre acestea se numără cinci titluri la concursurile de băuturi ale retailerilor printre care Retailerul Anului la Drinks Business Awards şi Own Brand Spirits Range la International Spirits Challenge.

Printre cele mai glorioase sticle se numără un London Dry Gin de 10 lire sterline de la Oliver Cromwell, care a fost încoronat drept cel mai bun gin din lume la International Spirits Challenge anul acesta.

Şi vinul Sumptuously Rich Pudding de 8,99 lire sterline a câştigat medalia de aur la International Wine and Spirits Competition (IWSC).

Nemţii de la Aldi, un gigant cu 10.000 de magazine şi afaceri de 50 mld. euro anual, fac astfel primii paşi în comerţul alimentar local, anunţa ZF în mai 2017

Atunci discounterul ger­man Aldi a în­ceput procesul de recrutare a echipei locale de mana­gement, acesta fiind un prim pas ­care marchează intenţia retaile­rului de a intra pe piaţa din România, afirmă mai multe surse din piaţă.

Retailerul a venit cu oferte peste piaţă, astfel că un manager de expansiune poate câştiga peste 5.000 de euro, spun jucătorii din piaţă şi specialiştii. Salariile diferă însă între un român şi un expat. În cazul primului s-ar plăti salarii raportate la ceilalţi jucători din România, pe când în cazul unui expat s-ar lua în calcul ţara lui de provenienţă şi venitul anterior.

Totuşi, ZF nota că intrarea oficială ar putea avea loc peste 3-5 ani sau chiar mai târziu, afirmă aceleaşi surse din retail şi din piaţa de recrutare.

sursa www.businessmagazin.ro foto Twitter

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved