Cea mai dură campanie anti-fumat? VEZI imaginile ŞOC care vor să îi sperie pe americani – gândul
Mon, Oct 21st, 2013

Cea mai dură campanie anti-fumat? VEZI imaginile ŞOC care vor să îi sperie pe americani

Americanii au fost bombardaţi cu unele dintre cele mai dure imagini care lea arătat -unele sunt şocante – ce se poate întâmpla dacă fumezi. Guvernul american a început prima sa campanie plătită împotriva fumatului, care a rulat timp de 12 săptămâni în toată media şi a costa 54 de milioane de dolari.

Campania este dură pentru că prezintă efectele nocive ale fumatului chiar asupra unor persoane reale care au fie traheotomii din cauza cancerului la gât, fie membre amputate, paralizie, inimă sau plămâni care nu mai funcţionează din cauza fumatului.

După ani în care a scăzut, rata fumatului din SUA s-a oprit la 20 la sută, cifră care îi îngrijorează pe responsabilii cu sănătatea din cadrul administraţiei, considerând-o foarte mare. Anunţurile vor în primul rând să îi descurajeze pe copii de la a se apuca de fumat dar şi să îi convingă pe fumători să renunţe.

“Aceştia sunt americani adevăraţi care spun poveşti adevărate”, susţine directorul Center for Disease Control and Prevention, care coordonează campania, citat de USA Today.

sursa: www.realitatea.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved