Cea mai frumoasa surpriza din viata ei. Ce cadou a primit aceasta tanara de la iubitul ei – gândul
Sat, Feb 1st, 2014

Cea mai frumoasa surpriza din viata ei. Ce cadou a primit aceasta tanara de la iubitul ei

ss

Un clip emotionant a strans peste 600.000 de afisari pe Youtube, la scurt timp dupa ce a fost publicat.

E vorba de o idee neobisnuita de cadou de Craciun, cu care un barbat si-a impresionat logodnica pana la lacrimi. “De Craciunul acesta, am vrut sa-I ofer Jessicai ceva frumos, ceva la care nu se astepta”, scrie in descrierea filmuletului.

Dupa o luna intreaga de cautari pe internet, pe parcursul careia a vazut peste 10.000 de ursuleti de plus, tanarul a reusit sa gaseasca elementele care sa-l ajute sa-l reconstruiasca pe “Whitey”, cel mai bun prieten din copilaria iubitei sale. “Cand am pornit in aceasta aventura, Whitey avea capul rupt, o ureche lipsa, ambii ochi scosi, fara sa mai pun la socoteala ca ii lipsea o buna parte din umplutura. Asa ca am mers la o fabrica unde se repara jucarii si, dupa o saptamana, oamenii de acolo au reusit sa-l faca sa arate ca nou”, povesteste barbatul. “In clipul de mai jos, puteti vedea reactia Jessicai dupa ce il revede pe Whitey al ei dupa atatia ani. La inceput i se pare ca e un urs obisnuit de plus, dar cand isi da seama… trebuie sa vedeti cu ochii vostri” a adaugat tanarul, care a reusit sa-i faca o surpriza de neuitat logodnicei sale.

sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved