Cea mai inedita cerere in casatorie! Tanarul si-a convins viitoarea mireasa sa spuna DA la cativa metri sub apa – gândul
Thu, Jul 12th, 2018

Cea mai inedita cerere in casatorie! Tanarul si-a convins viitoarea mireasa sa spuna DA la cativa metri sub apa

O cerere in casatorie subacvatica nu e ceva ce-ar avea curaj sa incerce prea multi viitori miri.

Totusi, un tanar din Australia a dat dovada de foarte multa ingeniozitate, dar si romantism, atunci cand a decis ca e momentul sa faca marele pas. El si-a convins iubita sa participe la o sesiune de scufundari, dar de fapt a pus la cale o cerere in casatorie de zile mari!

Momentul unic a fost filmat si planuit pana in cel mai mic detaliu de catre viitorul mire. A avut nevoie si de un mic ajutor din partea unui instructor, echipat special in costumul de scafandru pentru „misiunea” sa.

La inceputul filmuletului in care e prezentata cea mai inedita cerere in casatorie, cei doi tineri pot fi vazuti cum coboara in adancul apei pe o platforma metalica. Ambii poarta echipamentul necesar atunci cand ajung in taramul subacvatic.

Odata ce a fost postat pe retelele sociale, videoclipul a devenit viral si a strans sute de mii de vizualizari. Totul a avut loc in Queensland, in Australia, acolo unde poate fi admirata si Marea Bariera de Corali.

Crezand ca urmeaza doar sa se bucure de frumusetea lumii marine, tanara pe nume Jasmine Robertson, in varsta de 25 de ani, nu a avut vreo clipa habar ce urmeaza sa se intample sau ca se va intoarce la suprafata logodita.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved