Cea mai nouă teorie a oamenilor de știință – Dacă bei gin, ești psihopat – gândul
Wed, Nov 29th, 2017

Cea mai nouă teorie a oamenilor de știință – Dacă bei gin, ești psihopat

Cei care preferă băuturile alcoolice cu un gust puternic dulce-amărui au o problemă, susțin oamenii de știintă.

Un studiu realizat de Universitatea din Innsbruck arată că persoanele care consumă băuturi și alimente amare au un comportament psihopat sau mai sadic decât cei care preferă alimente dulci, acre sau sărate.

500 de femei și bărbați din Statele Unite au fost întrebați ce arome preferă. Ei au fost nevoiți să descrie alimente și băuturi și apoi să completeze chestionare. În urma chestionarelor le-au fost evaluate comportamentul și conștiința.

La final s-a constatat că o preferință generală pentru gusturile amare este un predictor al machiavellianismul, psihopatiei, narcisismului și a nebuniei de zi cu zi, potrivit raportului publicat în revista “Apetitul”.

Asta ar însemna că toți iubitorii de gin și apă tonică sunt psihopați. Acum să fim serioși. Asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la astfel de băuturi. La urma urmei, am fi mai degrabă niște psihopați dacă am renunța la tot ce este distractiv și are un gust bun.

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved