Cea mai STUPIDĂ cerere în căsătorie din toate timpurile: Tânăra a fost la un pas de moarte când a auzit – gândul
Wed, Jan 22nd, 2014

Cea mai STUPIDĂ cerere în căsătorie din toate timpurile: Tânăra a fost la un pas de moarte când a auzit

article_2542624_1ad2c7cb00000578_418_634x377_05537800

Un tânăr a vrut să îşi surprindă iubita cu o cere în căsătorie inedită, dar a fost la un pas să o omoare. Atunci când a citit întrebarea, femeia a reuşit să înghită apă şi era să se înece.

Anthony Taylor şi Stephanie Walker se aflau în vacanţă în Turcia în momentul în care bărbatul s-a gândit să îşi ceară în căsătorie iubita la 20 de metri sub apă în timp ce făceau scufundări, potrivit Daily Mail.

Cu toate acestea, în momentul în care bărbatul a scos un carton cu un mesaj pe care scria “Te căsătoreşti cu mine?” femeia a rămas cu gura deschisă, a uitat să respire şi a înghiţit o gură mare de apă. În acel moment instructorul a intervenit şi a ajutat-o, tânăra fiind la un pas de înec. Chiar şi aşa, ea a răspuns într-un final “Da” şi a primit un inel cu diamant. Cei doi urmează să se căsătorească în vară.

sursa: www.romaniatv.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved