„Ceea ce ma omora incet, incet, se afla in casa mea” – Drama unei tinere care a ajuns sa lupte pentru viata ei – gândul
 
Sun, Apr 15th, 2018

„Ceea ce ma omora incet, incet, se afla in casa mea” – Drama unei tinere care a ajuns sa lupte pentru viata ei

Artista Dana Anhalt din New York sustine ca a fost un copil bolnavicios, dar povestea ei e o lectie pentru noi toti!

Mucegaiul negru e un real pericol! A fost la un pas sa ucida o tanara. Dana Anhalt a ajuns pe patul de spital, dar medicii nu stiau sa ii spuna ce are. In toti acesti ani, copilul bolnavicios a ajuns sa fie o femeie de 30 de kg, la 37 de ani. Se deplasa foarte greu si nu isi putea misca mainile ca un om normal.

„Mă chinuia o durere insuportabilă la nivelul articulațiilor. Organele mele interne încet mureau și eu mă stingeam cu ele. Leșinam constant”, a spus Dana despre conditia ei. Avea 30 de kg si era piele si os. Cu toate astea, medicii s-au chinuit sa afle ce anume o macina pe tanara.

A fost diagnosticată cu: imunodeficiență variabilă comună, boala Lyme sau Borelioza, sindromul reacției inflamatorii sistemice, sindrom alergic acut coronarian, scrie perfectmedia.org. Insa niciuna din boli nu se afla in corpul Danei.

Tratamentele erau inutile si starea ei nu se ameliora. Dar, dupa toate eforturile, medicii au aflat de ce Dana e in aceasta stare. Artista Dana Anhalt din New York a trait toata viata intr-o casa cu mucegai negru. Din cauza prezentei lui, organismul femeii s-a infectat inca de cand era copila.

Problema de baza a fost reprezentata de mutatii genetice si, din cauza lor, nu s-au depistat la timp substantele parazitare din corpul Danei. Sporii de mucegai in casa sunt un real pericol. Acestia cauzeaza reactii alergite si iritatii in urma atingerii sau inhalarii sporilor de mucegai.

Reacţiile alergice se pot manifesta sub forma rinitei alergice: strănut, secreţii nazale, ochi roşii şi iritaţii ale pielii. Unele mucegaiuri eliberează toxine care afectează sistemul nervos. Produc dureri de cap, dificultăţi de concentrare şi depresie.

Inhalarea sporilor de mucegai a fost asociată cu oboseala şi problemele de memorie. Expunerea îndelungată la micotoxinele sintetizate de unele mucegaiuri poate duce la probleme articulare şi musculare, tulburări neurocognitive, probleme de vedere şi boli gastrointestinale şi renale.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved