Cei mai buni 3 soţi ai zodiacului – gândul
 
Thu, Jan 10th, 2019

Cei mai buni 3 soţi ai zodiacului

Multe femei descoperă cu adevărat omul de lângă ele abia după ce au făcut marele pas. Însă zodia lui te poate avertiza dacă va fi sau nu un soţ bun!

Iată cei mai buni 3 soţi din întreg zodiacul:

Rac

Racul este cel mai mare iubitor. El iubeşte din tot sufletul lui şi va face orice îi stă în putere pentru a se asigura că partenera lui este întotdeauna fericită. Este un semn sensibil, deci va sfârşi de multe ori suferind, şi asta doar din cauza sentimentelor lui intense. E o persoană empatică şi reuşeşte adesea să schimbe dispoziţia celor din jur într-una mai bună. Este un tată şi un soţ excelent. Dacă eşti atrasă de bărbaţii romantici, el este alesul!

Leu

Chiar dacă Leul are reputaţia de a fi puţin egoist, el este un partener incredibil de loial. Leul e un lider înnăscut, aşa că dacă nu te deranjează ca soţul tău să fie un pic mai dominant în relaţie, atunci el e o alegere excelentă.

Se concentrează pe familie şi adoră să se mândrească cu ea. De asemenea, iubeşte să fie în lumina reflectoarelor, aşa că el nu va pierde nicio şansă de a se lăuda cu tine sau cu copiii voştri. Este o persoană demnă de încredere. Atât timp cât energiile voastre sunt complementare, vei fi foarte fericită să te căsătoreşti cu un Leu.

Capricorn

Capricornul este cel mai responsabil om pe care îl vei întâlni vreodată. El face întotdeauna ceea ce spune şi este însuşi definiţia fiabilităţii.

Chiar dacă nu e un romantic incurabil ca soţ, el are mare grijă de familia sa. El face tot ce trebuie pentru a se asigura că oamenii pe care îi iubeşte sunt protejaţi şi se simt în siguranţă.

sursa www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved