Cel mai gras copil din lume cantarea 234 de kilograme la 14 ani si era la un pas de moarte! Si-a taiat stomacul iar acum a inceput sa slabeasca! – gândul
Thu, Jul 12th, 2018

Cel mai gras copil din lume cantarea 234 de kilograme la 14 ani si era la un pas de moarte! Si-a taiat stomacul iar acum a inceput sa slabeasca!

Filmuletul de la finalul articolului te va face sa-ti dai seama cat de mult conteaza ce mananci. Pustiul asta a ajuns asa din cauza alimentatiei.

Cel mai gras copil din lume cantarea 234 de kilograme la 14 ani. Mihir Jain are 14 ani si este din India si pana de curand era cel mai gras copil din lume cantarind nici mai mult nici mai putin de 234 de kilograme. Stim ca pare incredibil, dar ceea ce urmeaza sa citesti este cu atat mai uluitor.

A ajuns sa se ingrase in halul asta atat de rapid exclusiv din cauza alimentatiei, el manca zilnic doar cartofi prajiti, dulciuri si consuma o gramada de bauturi carbogazoase.

La varsta de 5 ani deja avea deja 80 de kilograme si nu iesea mai deloc din casa, singura lui preocupare fiind jocurile pe televizor. Acum baiatul a fost nevoit sa sufere o interventie gastrica de micsorare a stomacului si a ajuns sa cantareasca 174 de kilograme.

Dupa operatie pustiul de 14 ani a fost capabil sa mearga singur pe picioarele lui fara sa fie ajutat de nimeni dupa ani de zile. “Ne-am dat seama ca are o problema la 5 ani cand deja avea 80 de kilograme.

Atunci era prea mic pentru ca sa poat fi operat, asa ca medicii au preferat sa-i dea medicamente in schimb. Medicamentele alea in schimb ii luau toata energia si ajunsese sa stea toata ziua doar in pat si sa manance, ajungand sa fie si mai gras decat inainte.” a povetit indurerata mama copilului.

Partea interesanta acum vine. Parintii lui Mihir sunt vegetariei si recunosc deschis ca mananca zilnic cartofi prajiti si alte legume prajite, lapte gras, beau cafele si sucuri acidulate, iar copilul lor a urmat aceeasi dieta.

Medicii au fost surprinsi sa descopere asta, pentru ca atunci cand l-au diagnosticat cu obezitate morbida au crezut ca este din cauza unei probleme hormonale.

Pentru a-i putea taia stomacul doctorii l-au pus mai intai la dieta. Timp de 3 luni a urmat un regim riguros de mese care continea si proteine reusind sa ajunga la 197 de kilograme si abia atunci au efectuat interventia.

“Cand am vazut ca pot sa slabesc si singur, atunci mi-am dat seama ca trebuie sa merg pana la capat cu problema asta. Medicii m-au ajutat foarte mult. Nu mi-a fost deloc frica de operatie. Eram foarte nervos inainte ca nu puteam face nimic din ce imi doream.” a declarat pustiul dupa operatie.

 

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved