Cel mai important nu este unde ești tu, dar cu cine ești tu. Ține minte asta – gândul
Sat, Aug 11th, 2018

Cel mai important nu este unde ești tu, dar cu cine ești tu. Ține minte asta

O să fii pe malul unei mări la un apus de soare. O să călătorești în toată lumea. O să te bucuri de prima vizită în India sau o să-ți servești ceaiul în bucătărie. O să aștepți la semafor sau acasă. Și cât vei face toate asta, o să fii singură sau lângă cineva. Singură, vei trăi doar un moment. În doi, vei trăi cât o viață.

Nu contează unde te afli, dar lângă cine. Nu contează când faci ceva, dar cu cine faci. Nu contează de ce faci, dar pentru cine. Oamenii sunt mai importanți decât momentele. Ei pot transforma o simplă plimbare într-un moment pe care îl poți ține minte o viață și tot ei pot lăsa neînsemnată o călătorie frumoasă. Una e să vezi luna și cerul cu stele împreună cu necunoscuți și alta cu omul iubit. Una e să fii acasă singură și alta e să fii cu omul drag. Nu timpul schimbă atmosfera, dar prezența cuiva.

Veți călători în doi și veți avea amintiri pentru toată viața. Veți bea ceaiul în bucătărie și vă veți povesti de toate. Veți aștepta lângă semafor și veți glumi. Veți fi acasă și veți trăi nebunia voastră. Sau liniștea. Pentru că în doi totul se trăiește dublu. Pentru că în doi lumea e mai frumoasă și fiecare loc unde ești.

Cel mai important nu este unde ești tu, dar cu cine ești tu. Ține minte asta. 

sursa devorbacutine.eu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved