Cel mai straniu peste din lume! – gândul
 
Thu, Jun 14th, 2018

Cel mai straniu peste din lume!

Oamenii s-au crucit atunci cand au dat cu ochii de cel mai straniu peste din lume si au marturisit ca niciodata nu au mai vazut asa ceva. Creatura mutanta are cap de porumbel si corp de vietate marina si inca mai traia cand a fost adusa la mal.

Barbatul s-a apucat rapid sa isi filmeze descoperirea, iar imaginile au ajuns in mediul online, acolo unde au devenit virale in doar cateva zile! La fel, si internautii au fost socati de creatura care arata in acest fel.

Pescarul a prins cel mai straniu peste din lume, asa cum a fost descrisa creatura marina, pe data de 5 iunie. Din momentul in care acesta filmat totul si pana acum, imaginile au fost privite de aproape un milion de ori.

Descoperirea bizara a fost facuta in Guiyang City, din China, iar pescarul a fost uimit cand a vazut ce are in fata sa, dupa ce a stat cateva ore in larg, acolo unde a capturat mai multi pesti. Si-a dat insa seama ca are de-a face cu un peste mutant.

Creatura marina are cap de porumbel, iar mai multi martori i-au facut poze in timp ce se zbatea pe uscat, pentru ca nu le venea sa creada. Din cate se pare, pestele ar fi un crap de iarba, o specie foarte des intalnita in apele dulci din Asia, dar si din America de Nord.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved