Cele 3 zodii care iti vor frange inima – gândul
Mon, Nov 13th, 2017

Cele 3 zodii care iti vor frange inima

Au un mod fermecator de a te face sa te indragostesti de ei, dar pot fi atat de aspri si duri incat iti vor frange inima atunci cand ei nu mai simt nicio scateie intre voi.

Fie ca este vorba despre lipsa de rabdare, incredere sau angajament, unele persoane pur si simplu frang inimile tuturor celor care le ies in cale. Nu este vorba despre faptul ca acestia nu ar avea sentimente, ci despre propriile lor slabiciuni, insecuritati si asteptari.

Acestea sunt cele 3 zodii la care trebuie sa fii atenta, altfel ai putea fi chiar tu urmatoarea lor victima. De cele mai multe ori nu au intentii rele, insa pur si simplu personalitatea lor ii raneste adesea pe cei din jur.

1. Leu (23 Iulie- 22 August)

Siguranta de sine si energia acestei zodii ii determina automat pe cei din jur sa se invarta in jurul acestui nativ, asa ca nu va fi dificil pentru acestia sa isi gaseasca tot timpul o noua relatie. Problema este ca de cele mai multe ori acestia sunt egoisti, punand intotdeauna interesele lor pe primul plan.

Se plictisesc repede, si nu se deranjeaza sa readuca la viata o veche relatie, considerand mai la indemana sa renunte si sa inceapa alta.

2. Sagetator (22 Noiembrie- 21 Decembrie)

Nativul Sagetator are de cele mai multe ori intentii laudabile, insa cu toate acestea este capabil sa franga inima cuiva intr-un minut.
Acestia au obiceiul de a promite mai mult decat sunt capabili sa ofere, iar acest obicei duce de cele mai multe ori la certuri si dezamagiri, determinate de asteptari prea mari.

De asemenea, acestora le vine greu sa se concentreze asupra rezolvarii problemelor de cuplu, asa ca pur si simplu aleg de multe ori sa intinda o relatie disfunctionala, iar la final se lasa cu o inima franta… si anume a ta.

3. Capricorn (22 Decembrie- 19 Ianuarie)

Capricornii iau lucrurile foarte in serios. Aceasta devine insa o problema atunci cand incep sa se indeparteze de tine la primul semn al unui conflict.

Nativii acestei zodii sunt pesimisti cand vine vorba de relatii, astfel ca sunt predispusi sa puna punct prematur, presupunand ca de la un anumit punct lucrurile nu pot decat sa degenereze. Simtul practic al acestora este de cele mai multe ori extreme de util, insa nu si in cazurile in care acesta ii determina sa fie neiertatori cu greselile celor din jur.

sursa: www.elle.ro Foto: Instagram

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved