Cele 4 zodii care își schimbă viața la 180 de grade vara asta – gândul
Tue, May 16th, 2017

Cele 4 zodii care își schimbă viața la 180 de grade vara asta

Vara aceasta se anunță una plină de schimbări pentru patru zodii. Mult au trudit în ultima vreme și nu au sperat că lucrurile se vor îmbunătăți, însă iată că destinul le-a rezervat ce-i mai bun pentru următoarele trei luni.

Cele 4 zodii care își schimbă viața la 180 de grade vara asta

ZODIA LEU – Persoanele născute în această zodie au început deja anul cu dreptul. Au bifat succese peste succese, mici, ce-i drept, dar care se vor concretiza în ceva frumos. Vara asta va fi una plină de belșug. Leii vor face bani și din piatră seacă și vor călători foarte mult.

ZODIA FECIOARĂ – Fecioarele au parte în ultimii 3 ani numai de surprize plăcute. Astrele sunt de partea lor și în vara lui 2017. Persoanele născute în această zodie ar putea să își oficializeze relația, iar cele care nu sunt încă într-o relație au toate șansele să își găsească marea dragoste.

ZODIA PEȘTI – Pentru nativii acestei zodii apar o suită de schimbări începând cu luna iunie. Se vor întâmpla o serie de lucruri care le vor aduce zâmbetul pe buze, după ce începutul anului a fost unul stângaci. Schimbările sunt atât de natură profesională cât și sentimentală, evident, în bine.

ZODIA SĂGETĂTOR – Nici Săgetătorii nu sunt departe de a se bucura de o viață lipsită de griji vara aceasta. Fac ce fac și cad din nou în picioare. Acești nativi sunt un model pentru cei din jur pentru că reușesc să se adune chiar și în cele mai sumbre scenarii. Și, să fim onești, nu au avut parte de un început de an tocmai promițător.

sursa: teotrandafir.com

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved