Cele 5 secrete ale femeilor atragatoare – gândul
Thu, Aug 10th, 2017

Cele 5 secrete ale femeilor atragatoare

A fi atragatoare inseamna mai mult decat a avea un ambalaj care fura ochii.

Cel mai atragator lucru la o femeie nu sunt sanii sau rochia scumpa pe care o imbraca ci… increderea in sine. Nu o spun eu ci Esther Perel, unul dintre cei mai cunoscuti experti in relatii si sex la nivel mondial. Autoarea bestsellerului ”Mating In Captivity,” considera ca a fi atragatoare inseamna mai mult decat a avea un ambalaj care fura ochii. Iata care sunt, de fapt, cele cinci secrete ale femeilor atragatoare.

Secretele femeilor atragatoare

1. Au incredere in ele

Esther Perel considera ca increderea in sine este cel mai puternic afrodisiac. Asta nu inseamna ca trebuie sa iti asumi riscuri inutile. Pentru a-ti cultiva increderea, inconjoara-te cu oameni care cred in tine. Ocupa-ti timpul cu activitati care iti fac placere si care te fac sa stralucesti.

Fa o lista cu punctele tale forte. Inclusiv simtul umorului, faptul ca esti o gazda perfecta sau o persoana empatica. Tot ceea ce faci bine poate actiona ca un magnet. In plus, cu cat esti mai increzatoare in tine, cu atat esti mai toleranta cu ceilalti.

2. Sunt independente

Suntem atragatoare atunci cand demonstram ca suntem pe picioarele noastre. Cultiva-ti astfel calitatile si abilitatile care te fac sa te simti increzatoare in tine si capabila sa te descurci singura. Nimic nu este mai puternic si sexy decat o persoana care este independenta si care, desi apreciaza atentia, nu are nevoie de cineva sa aiba grija de ea.

3. Isi asuma riscuri

Cuplurile care fac activitati pline de adrenalina se bucura de relatii mai fericite. Cateva exemple ar fi schi, catarari pe stanca sau bungee-jumping toate experientele care includ surpriza sau emotie. Acelasi lucru este valabil si in sex. Jocurile erotice duc la cresterea dorintei in dormitor.

4. Isi accepta si iubesc corpul

Poti invata acest lucru de la femeile cubaneze care emana ceea ce ele numesc sabrosura– un fel de bucurie interioara vizibila in felul in care pasesc si modul in isi misca soldurile. Aceasta exista in ele, indiferent de forma corpului lor. Dansul este o modalitate excelenta de a-ti accepta corpul si de a te simti atractiva.

5. Nu stiu ce este auto-critica

Atunci cand esti auto-critica cu tine insati si te judeci pentru orice, le transmiti implicit celorlalti mesajul ca nu te placi. Barbatii dau inapoi in astfel de situatii. Invata sa accepti si sa te bucuri de complimentele care ti se fac.

sursa: www.kudika.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved