Cele mai bune 3 combinaţii de zodii care se înţeleg perfect în pat – gândul
Mon, Jun 29th, 2020

Cele mai bune 3 combinaţii de zodii care se înţeleg perfect în pat

Alegerea partenerului ideal în funcție de semnul zodiacal ar putea fi modalitatea perfectă pentru a descoperi dacă există într-adevăr chimie între voi. Partenerul perfect este cel din semnul zodiacal opus zodiei tale, pentru că, aşa cum ştim cu toţii, contrariile se atrag, deci conexiunea sexuală este garantată.

1. Berbecul şi Balanţa sunt două semne zodiacale extrem de energice, active şi exotice, iar întâlnirea acestora va produce cu siguranţă scântei. Berbecul adoră şarmul irezistibil al Balanţei, iar aceasta îl ajută să se elibereze de toate energiile negative şi să dea frâu liber imaginaţiei. Foarte pasional şi carismatic, Berbecul va sări mai mereu peste preludiu, dar va fi echilibrat de romantica Balanţă, care este mereu tandră şi spontană şi va profita la maximum de aceste momente. Combinaţia acestora va fi cu siguranţă una explozivă, iar relaţia una foarte reuşită şi de lungă durată. Monotonia nu se va instala nicicând în viaţa lor sexuală, pentru că vor încerca mereu lucruri noi şi nu vor avea timp de plictiseală.

2. Taurul şi Scorpionul sunt ambele zodii pasionale, emoţionale, dar care iubesc stabilitatea şi iau lucrurile încet, cu calm, profitând la maximum de fiecare moment petrecut împreună. Este una dintre cele mai puternice combinaţii din punct de vedere sexual, chiar dacă este vorba despre o zodie de pămând şi una de apă, atmosfera va fi cu siguranţă una extrem de încinsă în dormitor. Deşi serios şi conservator de felul său, simţind nevoia de siguranţă chiar şi în dormitor, Taurul va căuta mai mult dragostea decât sexul şi va fi completat perfect de dominatorul Scorpion, care găseşte o satisfacţie maximă în timpul actului sexual. Mereu entuziast în ceea ce priveşte viaţa sexuală, Taurul este extrem de dezinhibat în acest domeniu şi nu poate avea alături decât un partener care îi seamănă şi cu care are în comun aceleaşi sentimente…

3. Gemenii şi Săgetătorii sunt aventurierii zodiacului, fiind atraşi unul de celălalt de spiritul libertin, aşa că în ceea ce priveşte viaţa sexuală, nimic nu poate fi considerat tabu pentru ei. Vor pune în practică toate fanteziile sexuale pe care le-au visat, căci, fiind firi inovatoare şi deschise, lipsite de inhibiţii, se completează reciproc şi au acelaşi scop. Deşi Gemenii sunt destul de capricioşi privind viaţa lor sexuală şi nu sunt deloc pregătiţi să se preteze la compromisuri, vor avea o surpriză plăcută alături de jucăuşii Săgetători, care văd sexul ca pe o distracţie care le aduce un plus de adrenalină şi noutate. Nonconformiştii Gemeni devin extrem de nerăbdători şi extravaganţi în ceea ce priveşte sexul şi sunt perfect completaţi de Săgetătorii care adoră sexul la intensitate maximă.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved