CELE mai ciudate pofte ale unei gravide de care n-ai auzit in viata ta! Manca bureti de bucatarie cu nisip – gândul
Mon, Aug 19th, 2013

CELE mai ciudate pofte ale unei gravide de care n-ai auzit in viata ta! Manca bureti de bucatarie cu nisip

O viitoare mamica pe nume Kelly-Marie Pearce a reusit sa bata recordul in ce priveste poftele unei gravide: mananca sandwich format din burete de bucatarie cu nisip.

Mamica a doi copii, Lucian in varsta de patru ani si Lola de sapte luni, a descoperit ca isi doreste sa manance un asemenea sandwich cand a vazut nisipul in colivia  papagalului.

Ambii copii au fost nascuti perfect sanatosi si nu au fost consecinte asupra lor din cauza acestor pofte bizare. Dupa ce a testat nisipul, Marie a descoperit buretele de bucatarie: L-am gasit si pe acesta foarte bun. Le-am combinat pe amandoua pentru un sandwich excelent. Cateodata mancam si cate un pachet de bureti pe zi. Nu puteam sa merg nicaieri fara imi iau buretii dupa mine. Sotul ei, Damian, a declarat ca: Am fost ingrijorat sa nu ii dauneze ei si copiilor, insa toti au fost perfect sanatosi. Doar cat am fost insarcinata am mancat asta, apoi mi-a trecut.

sursa: www.kanald.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved