Cele mai frumoase citate despre femei – gândul
Thu, Mar 9th, 2017

Cele mai frumoase citate despre femei

Doamnelor, avem un cadou special pentru voi: am strans cele mai frumoase citate despre femei. Va invitam sa le cititi, mai ales atunci cand nu va simtiti apreciate. Atunci cand va simtiti singure si fara chef de viata. Atunci cand aveti nevoie sa va reamintiti cat sunteti de frumoase. Cat sunteti de bune. Cat sunteti de istete. Cat sunteti de… femei!

Cele mai frumoase citate despre femei

  1. Unul dintre cele mai frumoase citate despre femei ii apartine scriitorului Henry Miller:

«Femeia este facuta pentru trei lucruri. O poti iubi. Poti suferi pentru ea. Si o poti transforma in literatura»

  1. Atunci cand iubitul va face zilele putin mai grele si va simtiti neintelese, priviti totul cu amuzament, cu umor. Iata unul dintre cele mai frumoase citate despre femei, pentru un zambet. Ii apartine lui Joseph Conrad:

«Este extrem de greu sa fii femeie. Si asta pentru ca ai de a face cu barbatii de cele mai multe ori»

  1. Si John Lennon a lasat unul dintre cele mai frumoase citate despre femei. Si cele mai amuzante, cu tenta autoironica. Iata o reinterpretare a clasicului “In spatele fiecarui barbat puternic sta o femeie puternica. Sa fie pur si simplu inlocuirea “barbatului” cu “idiot” ce ne amuza? Sau sa fie ceva mai adanc, muzicianul referindu-se la faptul ca barbatii ce isi tin femeile in urma lor sunt idioti? Voi ce ziceti?

«Intotdeauna in spatele fiecarui idiot se afla o femeie»

  1. Am adunat cele mai frumoase citate despre femei tocmai de Ziua Femeii, pentru a va aduce aminte cat sunteti de importante. Walt Whitman stia ce spunea cand afirma ca:

«Sa nu va fie rusine, femei! Sunteti portile trupului si sunteti poarta catre suflete»

 
  1. De la una dintre cele mai importante femei in emanciparea noastra, doamnelor, vine urmatorul citat. Unul dintre cele mai frumoase citate despre femei pentru ca este sincer, fara cuvinte pompoase, plin de miez si adevar. Iata ce sustinea Coco Chanel:

«Femeile trebuie sa le spuna barbatilor ca ele sunt cele puternice. Ca ele sunt mari, sunt puternice, sunt minunate. Adevarul este ca femeia este intotdeauna cea puternica. Nu sunt vreo profesoara, dar aceasta este opinia mea»

  1. Atunci cand esti jos, cand te simti slabita, aminteste-ti citatul de mai jos, apartinandu-i actritei Roseanne Barr. Este unul dintre cele mai frumoase citate despre femei si unul dintre cele mai motivante:

«Ce inca mai au de invatat femeile? Este ca nimeni nu iti da putere. Tu iei puterea!»

  1. Sa privim viata cu umor, chiar si atunci cand discutam despre lucruri serioase. Unul dintre cele mai frumoase citate despre femei ii apartine regretatului Robin Williams:

«Daca femeile ar conduce lumea, n-ar mai exista razboaie. Doar negocieri intense la fiecare 28 de zile»

  1. Si pentru ca in vietile noastre avem nevoie si de poezie (da, domnilor, obisnuiti-va cu asta!) lasam aici unul dintre cele mai frumoase, romantice, candide, citate despre femei, de la Voltaire:

«Toate ratiunile barbatilor nu fac cat un sentiment de femeie!»

  1. Iata unul dintre cele mai frumoase citate despre femei, despre cum iubeste o femeie, de la Francois Truffaut:

«In dragoste, femeile sunt profesioniste. Barbatii, niste amatori»

  1. Incheiem lista cu cele mai frumoase citate despre femei cu vorbe simple. Dar pline de duh. Vorbe care trebuie sa va aduc aminte, doamnelor, ca sunteti capabile sa aveti intreaga lume. Vorbe de la o femeie, Dorothy Day:

«Femeile gandesc cu intreg trupul. Femeile vad lucrurile ca un intreg. Mai mult decat barbatii»

sursa: www.andreearaicu.ro, Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved