Cele mai frumoase stewardese: care sunt companiile aeriene cu cele mai atrăgătoare asistente de zbor – gândul
Wed, May 17th, 2017

Cele mai frumoase stewardese: care sunt companiile aeriene cu cele mai atrăgătoare asistente de zbor

Cele mai frumoase stewardese. Imaginea unei companii aeriene este, de multe ori, asociată cu înfăţişarea stewardeselor, aşa că atunci când vine vorba de acest aspect, cerinţele sunt foarte mari. Pe lângă abilităţile tehnice, silueta, zâmbetul şi înălţimea sunt condiţii foarte importante în procesul de angajare.

Publicaţia „Wonderlist” a realizat un top al liniilor aeriene cu cele mai frumoase stewardese:

Virgin Atlantic

În 2011, stewardesele îmbrăcate în costume roşii, cu eşarfe din mătase, ale liniei aeriene Virgin Atlantic au fost votate „Cele mai atractive stewardese din lume” în urma unui sondaj.

Thai Airways International

Linia aeriană naţională a Thailandei, Thai Airways, a câştigat numeroase premii pentru calitatea serviciilor, dar nici frumuseţea stewardeselor nu a trecut neobservată, acestea regăsingu-se printre cele mai frumoase din lume.

Lufthansa

Linia aeriană germană Lufthansa se numără printre cele mai populare din Europa. Personalul este alcătuit din persoane de etnii diferite, iar frumuseţea stewardeselor s-a făcut remarcată. La fel şi amabilitatea şi calitatea serviciilor oferite de acestea.

Air Asia

Air Asia este o linie aeriană low cost, dar frumuseţea stewardeselor este cu siguranţă remarcabilă.

Emirates

Emirates este una din cele mai luxoase linii aeriene din lume, cu stewardese de diferite naţionalităţi. Linia aeriană din Emiratele Arabe Unite este faimoasă pentru frumuseţea şi eleganţa stewardeselor, care arată de fiecare dată impecabil.

sursa: adevarul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved