Cele mai manipulatoare 3 zodii. Iată care sunt! – gândul
Tue, Mar 13th, 2018

Cele mai manipulatoare 3 zodii. Iată care sunt!

Să manipulezi pe cineva e considerat, în general, un lucru toxic. Cu toate acestea, nu toate formele de manipulare sunt nocive şi perfide.

Cu siguranţă, la simplul auz al acestui cuvânt te gândeşti deja la vreun fost iubit sau la un coleg care ţi-a sabotat succesul. Însă, în timp ce unii pot face acest lucru vrând să facă rău în mod intenţionat, alţii vor doar să convingă pe cineva pentru a obţine lucruri frumoase.

Iată 3 zodii care sunt capabile de ambele:

Scorpion

Scorpionul este cel mai manipulator semn zodiacal. E o persoană a cărei mişcare neaşteptată poate da lovitura de graţie. El e foarte ambiţios şi analizează mult, ţinând o agendă ascunsă despre tot ce se petrece în jurul lui. E capabil să îţi vadă slăbiciunile, îţi va spune exact ce vrei să auzi şi va memora orice informaţie pe care o primeşte în schimb pe care o va folosi în favoarea lui cândva. Ceea ce îl face atât de special este faptul că el poate vedea în întuneric. Preia detaliile importante pe care oamenii adesea sunt prea fricoşi să le caute. Această abilitate îl ajută să-i poată ocoli pe alţii cu uşurinţă. Dar, pe lângă intenţia de a deţine controlul, Scorpionul manipulează şi din dorinţa de a-şi proteja interesele sale şi pe cele ale persoanelor la care ţine. Dacă ai un Scorpion de partea ta, eşti norocos, dar dacă nu te place, atunci fereşte-te din calea lui.

Rac

Racul este o persoană manipulatoare din cauza abundenţei de sentimente cu care se confruntă.

El nu este mereu liniştit, ci poate fi vulcanic şi copleşitor. Un Rac se simte pierdut atunci când nu e sigur că e iubit, aşa că va manipula până va fi convins de asta. E mult mai neîncrezător faţă restul oamenilor din alte zodii, fiind, de asemenea, foarte bun la citit mincinoşii. Racul vrea doar să-i ţină cât mai aproape de el pe cei dragi, de aceea acţionează aşa. Are o mulţime de dragoste de oferit şi vrea să se asigure că va avea cui să o ofere.

Gemeni

Nativul din Gemeni are o mulţime de feţe şi se va adapta în funcţie de cum îi e lui mai bine. Se adaptează rapid în orice situaţie, transformându-se într-o persoană în care oamenii vor avea încredere. Are o tehnică periculoasă de a folosi cuvintele, aşa că de multe ori poate spune lucruri frumoase care pot sau nu să fie adevărate. Intenţia lui este să facă lucrurile mai interesante şi simte intens nevoia de a-şi lăsa amprenta asupra lumii.

sursa www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved