Cele mai norocoase zodii ale lunii iulie 2020 – gândul
Mon, Jul 6th, 2020

Cele mai norocoase zodii ale lunii iulie 2020

Te numeri printre ele?

Luna iulie vine cu vesti frumoase pentru aceste trei zodii:

Taur – Visurile tale se implinesc cu usurinta

Pentru tine, luna iulie este una foarte frumoasa – te poti astepta ca cele mai importante si mai speciale visuri sa se implineasca cu usurinta. Gasesti noi resurse si inveti sa te bucuri de o perioada linistita si frumoasa. Redescoperi lucruri care iti plac, te bucuri de timpul petrecut in compania ta si alegi sa te pui intotdeauna pe primul loc si sa iti faci sufletul fericit.

Mantra zodiei tale pentru luna iulie: Invat sa fiu o prioritate pentru mine. Invat sa ma respect, sa am grija de mine si sa devin cea mai buna prietena a mea. Eu contez. Sufletul meu conteaza. Ma aleg zi de zi, clipa de clipa.

Zilele norocoase: 4, 17, 25.

Cuvintele cheie ale lunii iulie: curaj, incapatanare, visare, transformare.

Putere ascunsa: abilitatea de a te detasa de oamenii toxici.

Leu – Astrele sunt foarte generoase cu tine

Luna iulie este una cu adevarat speciala pentru tine. Astrele iti sunt alaturi si te ajuta sa iti implinesti dorintele importante. De asemenea, pe plan profesional apar numeroase oportunitati de care ar fi bine sa profiti deoarece iti pot schimba traseul in cariera si iti pot aduce beneficii neasteptate in ceea ce priveste viata financiara. In cazul in care esti in cautarea marii iubiri, spre final de luna Universul iti pregateste o surpriza.

Mantra zodiei tale pentru luna iulie: Cel mai mare cadou pe care mi-l pot oferi este iubirea necondiționată. Aleg să mă accept pentru ceea ce sunt, să cred în mine, să fiu fericită cu mine însămi și să mă bucur de fiecare clipă pe care o trăiesc singură.

Zilele norocoase: 7, 9, 22.

Cuvintele cheie ale lunii iulie: dreptate, iubire, sinceritate, dezvoltare.

Putere ascunsă: curajul de a fi tu însăți într-o lume în care toți poartă măști.

Fecioară – Trăiești liber

Luna iulie este luna ta norocoasă în acest an. Astrele sunt generoase cu tine și îți permit să preiei frâiele vieții tale și să faci alegerile pe care tu le consideri potrivite astfel încât să atragi fericirea și iubirea în viața ta. Înveți să dai un nou sens viitorului tău, te redescoperi și îți dai seama care sunt oamenii cu adevărat speciali și alegi să le mulțumești pentru tot ce au făcut pentru tine.

Mantra zodiei tale pentru luna iulie: Mă eliberez de toată energia negativă și toxică. Aleg să fiu înconjurată de oameni care trăiesc în iubire și în frumos. Aleg să fiu fericită.

Zilele norocoase: 2, 10, 18.

Cuvintele cheie ale lunii iulie: sensibilitate, pasiune, prietenie, visare.

Putere ascunsă: intuiția pe care o ai cu privire la lucrurile care se pot întâmplă și dorința de a îți proteja sufletul de rău.

sursa www.kudika.ro Foto: Unsplash.com.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved