Cele mai norocoase zodii in iubire in luna august – gândul
 
Tue, Aug 6th, 2019

Cele mai norocoase zodii in iubire in luna august

Se pare ca luna august este una incredibil de frumoasa pentru trei zodii norocoase. Afla daca si tu te numeri printre ele.

Esti curioasa daca te afli printre ele?

Gemeni – Este timpul sa te regasesti

Dupa o perioada foarte dificila in ceea ce priveste relatia cu propria persoana, luna august iti ofera posibilitatea de a te reconecta la sufletul tau. Esti foarte atenta la ceea ce simti, iti faci ordine in sentimente si emotii si alegi sa te lasi condusa de intuitie atunci cand trebuie sa faci cateva schimbari importante.

Pe langa nemarginita iubire de sine pe care inveti sa ti-o oferi, astrele te conving sa iti indrepti atentia si asupra relatiei de cuplu. Este posibil ca partenerul sa iti propuna sa treceti la urmatorul nivel. Daca esti singura, ai ocazia sa intalnesti o persoana cu adevarat speciala mai repede decat crezi.

Balanta – Inveti sa alegi iubirea zi de zi

O situație mai dificilă din familie te-a determinat să schimbi radical modul în care gândești și privești lumea. Alegi să fii recunoscătoare pentru tot ce ai, să apreciezi oamenii din jurul tău și să iubești necondiționat. Pe plan sentimental, în această perioadă relația cu partenerul de cuplu pare să fie mai frumoasă ca niciodată. Sunteți pe aceeași lungime de undă și vă înțelegeți de minune, iar tu ești fericită și împăcată. Lucrurile evoluează încet, însă frumos… dar nu te grăbești nicăieri – din contră, profiți de fiecare moment special.

Peșți – Angajamentele bat la ușă

Luna august este o lună dedicată iubirii pentru tine. Conjunctura astrală favorizează angajamentele, așa că faci tot posibilul să comunici sincer și direct cu partenerul de cuplu și să luați câteva decizii extrem de importante în ceea ce privește viitorul relației voastre.

Ești ușor speriată pentru tot ce urmează să se întâmple, însă foarte fericită deoarece ești acolo unde trebuie să fii, unde inima ta iubește fără limite, iar sufletul ti-e mai liniștit ca niciodată. Bucură-te de această perioadă minunată pentru că te va apropia de persoana iubită mai mult ca niciodată.

sursa www.kudika.ro foto main: Dmytro Buianskyi, Shutterstock

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved