Cele mai prefăcute zodii! Nu poți avea încredere în ele – gândul
Tue, Oct 27th, 2020

Cele mai prefăcute zodii! Nu poți avea încredere în ele

Încrederea este un dar extrem de prețios așa că ar trebui să ai mare grijă cui o oferi. Iată la ce te poți aștepta de la fiecare nativ în parte și de ce este bine să fii rezervat în această privință!

Berbec

În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, aceștia sunt foarte schimbători. Nu te poți încrede în ei niciodată, deoarece se schimbă după cum bate vântul și s-ar putea să te lase exact atunci când aveai mai mare nevoie.

Taur

Persoanele Taur țes adesea intrigi și de cele mai multe ori o fac folosindu-se de informațiile pe care le culeg de la diferite persoane. Este bine să te ferești de aceste persoane dacă nu vrei să faci subiectul discuțiilor negative.

Gemeni

În ceea ce îi implică pe nativii Gemeni, aceștia nu sunt persoane rele. S-ar putea ca uneori să spună în glumă lucruri despre care le-ai spus că ar fi bine să rămână doar pentru ei așa că ar fi bine să fii atent ce le împărtășești.

Rac

Nativii Rac sunt persoane al cărora orgoliul le dictează comportamentul și atitudinea față de apropiații lor. Prin urmare, este bine să te ferești să le acorzi încrederea, deoarece există o linie foarte subțire între cele două.

Leu

Persoanele Leu nu țin cont de nimeni și de nimic și e bine să știi asta din capul locului. Dacă decizi să încredințezi un secret acestora, te poți aștepta la orice și oricând, deoarece nu au scrupule când vine vorba de alții.

Fecioară

Persoanele Fecioară spun despre ele că sunt foarte pozitive însă sunt șanse mari ca atunci când ai nevoie de o încurajare, să facă exact opusul pentru tine, pentru a nu te vedea mai bine decât sunt ele.

Balanță

Pe nativii Balanță ar fi bine să nu te bazezi, deoarece au unele momente în care tot ce ai făcut bine pentru ei neagă și oricât te-ai strădui să demonstrezi că dreptatea e de partea ta, vor răstălmăci orice cuvânt.

Scorpion

Prietenia cu nativii Scorpion poate fi una destul de instabilă. Este bine să fii atent la cuvintele pe care le folosești în discuțiile cu acești nativi, deoarece se pot întoarce împotriva ta când ți-e lumea mai dragă.

Săgetător

Referitor la persoanele Săgetător, este bine să fii rezervat atunci când le împărtășești un secret al tău. Atunci când vor să iasă bine, de obicei recurg la a-i pune pe ceilalți într-o ipostază nefavorabilă.

Capricorn

Și în privința nativilor Capricorn este bine să fii foarte atent. Există situații în care aceștia îți spun în față ceva, iar pe la spate, altceva, iar din această cauză pot apărea numeroase inconveniente.

Vărsător

Persoanele Vărsător nu sunt persoane rău intenționate însă, pur și simplu, nu se pot abține. Le place să facă conversație și în virtutea inerției s-ar putea să le mai scape și lucruri despre care li s-a zis că trebuie păstrate secret…

Pești

Este bine să te gândești de două ori înainte să încredințezi un secret unui nativ Pești, deoarece s-ar putea să faci o greșeală destul de mare. Pentru a-și servi un inters, acesta pot recurge oricând la a-ți divulga secretul în fața unei persoane.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved