Cele mai supăracioase zodii: nativii care nu iartă şi nu uită – gândul
 
Sun, Sep 11th, 2016

Cele mai supăracioase zodii: nativii care nu iartă şi nu uită

Cele mai supăracioase zodii. Astrologii consideră că unii nativi sunt predispuşi să-şi piardă cumpătul mai repede decât alţii, caz în care este mai bine ca partenerii de cuplu sau prietenii să fie mai înţelegători şi să încerce să aplaneze conflictele.

Cele mai supărăcioase zodii. Berbec

Nativii din Berbec au o aversiune aparte pentru lipsa de disciplină, lipsa de loialitate şi făţărnicie. Acestea sunt şi situaţiile care îi scot din sărite cât ai bate din palme. Se poate spune că văd roşu în faţa ochilor şi, din păcate, au tendinţa de a deveni violenţi. Singura şansă a vinovatului este să rămână calm, caz în care furtuna va trece la fel de repede pe cât a sosit. Atunci când realizează că au greşit, Berbecii au puterea de a-şi recunoaşte greşelile, ceea ce îi ajută să capete mai uşor iertarea.

Cele mai supărăcioase zodii. Taurii, sensibili la reproşuri

Deşi sunt firi liniştite, care reuşesc să-şi controleze destul de bine emoţiile, Taurii obişnuiescă să-şi iasă din fire atunci când cei din jur se aşteaptă mai puţin. Cel mai probabil, aceste izbucniri survin pentru că încearcă să-şi reprime anumite frustrări. De regulă, momentele de izbucnire sunt declanşate atunci când sunt foarte îngrijoraţi dintr-un motiv anume sau când sunt acuzaţi că au greşit. În astfel de momente, prima persoană care va încerca să îl calmeze va fi şi cea care va primi în faţă toată furia acumulată de Taur. Taurii sunt supărăcioşi nevoie mare şi când li se reproşează greşeli din trecut.

Cele mai suparacioase zodii. Scorpion

Aparent, Scorpionul nu-şi pierde cumpătul prea uşor, dar mai ales ştie să dismuleze perfect ceea ce simte. Adevărul este că supărarea mocneşte în adâncuri, iar primul semn de pericol apare când un Scorpion începe să-şi pedepsească adversarii cu ajutorul limbii sale ascuţite, ironiile lansate fiind capabile să taie în carne vie. Este însă varianta de preferat, pentru că nimeni nu ar trebui să fie ţinta furiei dezlănţuite a unui nativ din această zodie. Tocmai pentru că nu-i place să arate că-şi poate pierde controlul, supărarea sa va fi şi mai mare. În cazul lui se aplică regula nu iartă şi nu uită.

Cele mai supărăcioase zodii. Săgetătorii supăraţi renunţă la prietenii

Se supără extrem de repede, iar cei din jur rămân uimiţi de cât de mult timp poate să ţină supărarea în cazul Săgetătorilor. Este genul de persoană care are tendinţa să se retragă şi să nu mai scoată un cuvânt atunci când o deranajează ceva. Nativii din Săgetător vor încerca să-i facă pe cei care au greşit faţă de ei să-şi recunoască vina. Atunci când nu reuşesc să treacă peste supărare şi să rezolve un conflict, nu ezită să pună capăt relaţiilor cu persoanele dificile.

sursa: adev.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved