Cerere în casătorie: Cel mai umilitor moment din viata unui barbat – gândul
Mon, Oct 28th, 2013

Cerere în casătorie: Cel mai umilitor moment din viata unui barbat

Pe un stadion plin, la un meci de baschet, un barbat a trait cel mai stanjenitor moment din intreaga lui viata. Surpriza pe care o pregatise pentru iubita s-a transformat intr-un dezastru pentru bietul indragostit.

Cand imaginea celor doi a aparut pe marele ecran de pe stadionul din Los Angeles, barbatul a ingenuncheat in fata femeii si a cerut-o de sotie.

“Am stiut ca o sa fac acest lucru din clipa in care te-am cunoscut. M-am gandit ca acum e cel mai bun moment. Vrei sa te casatoresti cu mine?”, a intrebat indragostitul.

Iar raspunsul a fost pe cat se poate de umilitor pentru el. Iubita a ramas initial blocata, dupa care s-a ridicat si a plecat in directia opusa.

“Morala” unui astfel de incident ar fi aceea ca barbatul sa nu aleaga tocmai un loc public, cu camere video prin preajma, atunci cand decide sa puna marea intrebare. Nu se stie niciodata ce raspuns poate sa primeasca din partea celei pe care si-o doreste de sotie.

sursa: stirileprotv.ro cu referință la yahoo.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved