Cererea in casatorie romantica a unui gradinar. Reactia pe care a avut-o iubita lui – gândul
Fri, Jul 4th, 2014

Cererea in casatorie romantica a unui gradinar. Reactia pe care a avut-o iubita lui

61538547

Un gradinar a folosit masina de tuns iarba pentru a-si cere iubita in casatorie.

Andy Cameron, 27 de ani, a decis sa o ia prin surprindere pe Kayleigh Hawthorn, 25 de ani, care era la serviciu, la receptia hotelului Erskine Bridge, din Renfrewshire, Scotia. Andy are un contract mai vechi cu hotelul si s-a indragostit pe loc de Kayleigh anul trecut, cand aceasta s-a angajat la receptie, potrivit The Mirror.

M-am dus la serviciu ca de obicei, iar Andy tundea iarba. Mi-a trimis te telefon un mesaj si mi-a spus sa merg la etajul al cincilea, sa vad daca a scapat vreo bucata netunsa. M-am uitat pe fereastra si am vazut ca a taiat iarba scriind ‘Te mariti cu mine?‘. Apoi a intrat pe usa si mi-a cerut mana, cu un inel in mana“, povesteste emotionata tanara.

cuplu

Cei doi se vor casatori vara viitoare, iar nunta va avea loc in restaurantul hotelului pentru care lucreaza si unde s-au cunoscut si indragostit.

Sursa: stirileprotv.ro, The Mirror

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved