Cersei din ”Game of Thrones” îl acuză pe Weinstein de hărțuire sexuală: ”Am început să plâng” – gândul
Wed, Oct 18th, 2017

Cersei din ”Game of Thrones” îl acuză pe Weinstein de hărțuire sexuală: ”Am început să plâng”

Actrița Lena Headey, care interpretează rolul Cersei Lannister din serialul ”Game of Thrones”, îl acuză pe Harvey Weinstein de hărțuire sexuală, relateză BBC.

Într-o serie de mesaje postate pe Twitter, Lena Headey povestește experiența ei cu Weinstein și mărturișește că episodul a afectat-o teribil.

”În acel moment i-am transmis că nu mă interesează nimic altceva decât munca, ‘Nu am intrat aici cu dumneavoastră cu niciun motiv, nimic de genul nu se va intampla’. Tot ce îmi doream era să stea cât mai departe de mine″.

În acel moment era tăcut, dar se citea o furie extremă pe fața lui. În momentul în care am ieșit din lift mă strângea puternic de braț. Mă simțeam complet neputincioasă, am mers la mașină și am început să plâng”, a scris Lena pe Twitter

Harvey Weinstein este acuzat de viol, agresiune sexuală și hârțuire, de mai multe actrițe, între care Gwyneth Paltrow, Ashley Judd sau Angelina Jolie.

Sursa: BBC NEWS stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved