Chimicalele ascunse din cafeaua pe care o bei zilnic. Ce impact au asupra corpului tau – gândul
Tue, Jul 2nd, 2013

Chimicalele ascunse din cafeaua pe care o bei zilnic. Ce impact au asupra corpului tau

Chimicalele ascunse din cafeaua pe care o bei zilnic

Cei mai multi dintre noi cunoastem o singura substanta chimica din cafea: cafeina. Insa este departe de a fi singura.

Cafeaua este 98% apa. Insa celelalte substante in proportia de 2% sunt cele mai importante.

Aroma cafelei este data de 2-etilfenol, o substanta care in cantitati mai mari s-ar putea sa-ti provoace greata.

Consistenta cremoasa a cafelei este data de acetil metil carbinol, o substanta ce se gaseste si in unt.

Trigonelina ii da o aroma de pamant, dar lupta si cu bacteriile ce ataca dintii.

3,5 acid dicafeoylquinic este o alta substanta prezenta in cafea, care protejeaza creierul de radicalii activi.

Cu alte cuvinte, cafeaua de dimineata merita savurata din plin, pentru ca are un rol protector pentru intregul organism. Nu rata video-ul de mai jos:

sursa: www.foodstory.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved