Cinci motive pentru care ar trebui să te măriți înainte de 30 de ani – gândul
Thu, Jul 31st, 2014

Cinci motive pentru care ar trebui să te măriți înainte de 30 de ani

618x412_1391601446e248d355

Căsătoria a început să fie privită ca pe un sfârșit; sfârșitul copilăriei, al aventurilor, al trăirilor intense și al dezvoltării tale personale. Pare să fie momentul în care toate ambițiile tale sunt lăsate în urmă în favoarea obiectivelor de cuplu, a sarcinilor de familie și a creșterii urmașilor. Ar trebui să fii nebun să te logodești din timpul facultății! Totuși, el a făcut-o și nu are deloc regrete!

Motivele pentru care pasul făcut este cel potrivit și pentru care căsătoria nu are o limită de vârstă:

1. Căsătoria nu e un sfârșit

Chiar dacă asta ai crezut până acum, nu trebuie să-ți îndeplinești toate visurile până la măritiș. Căsnicia nu te obligă să renunți la pasiunile tale, la lucrurile pe care vrei să le obții. Iubirea nu este un capăt de lume, este un sentiment continuu care îți dă forțe noi  pentru a deveni cine trebuie să fii.

2. Căsătoria nu e un „task”

Relațiile și nunta nu sunt sarcini de bifat pe vreo listă cosmică. Dacă le privești așa, vei fi frustrată toată viața. Căsnicia nu e un lucru de făcut, e un lucru pe care alegi să-l faci.

3. Nu e niciodată prea devreme pentru iubire

Maturitatea și dragostea nu sunt definite de numere, reies din maniera de a fi.

4. Căsnicia nu depinde de situația financiară

Nu sunt puțini cei care așteaptă să se logodească până au o situație economicăp strălucită. Nu e nimic rău în asta, dar… dacă iubirea este un risc, las-o să fie măsurată de risc, nu de confort.

5. Căsnicia nu trebuie să devină o rutină

Când iubirea este văzută ca un lucru de rutină, este ușor să îi sfătuiești pe cei din jur să mai aștepte, să nu spună „Da” prea devreme, să mai „copilărească”. Dar poate prin iubire trăiești cu adevărat din plin. Iubirea, dragostea profundă, este în sine o aventură, baza unor povești de viață mult mai palpitante.

sursa: euforia.tv

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved