Condimentul pe care îl vor toate femeile! Te ajută să slăbeşti! – gândul
Tue, Jan 10th, 2017

Condimentul pe care îl vor toate femeile! Te ajută să slăbeşti!

Studii recente au arătat că o linguriţă din acest condiment este un aliat de nădejde în curele de slăbire. În doar 3 luni de zile, persoanele care ţin dietă cu acest condiment ar putea să slăbească până la 15 kilograme, fără să le mai pună la loc.

Pulberea de chimion poate stimula pierderea în greutate prin două căi: reduce ţesutul adipos (grăsimea de sub piele) şi scade nivelul mare al grăsimilor din sânge (colesterol şi trigliceride).

Se pare ca doar o linguriţă de chimion pe zi este de ajuns pentru a ajuta organismul să elimine kilogramele înb plus. Acest condiment este foarte bogat în fitosteroli, substanţe chimice din plante care inhibă absortia colesterolului în corp.

Daca vrei să începi această dietă, tot ce ai nevoie este să consumi o linguriţă de pulbere de chimion pe care să o amesteci într-un pahar de iaurt. De asemenea, chimionul se poate folosi şi pentru a oferi aromă la diverse mâncăruri: morcovi, cartofi, dovleac, cartofi, conopidă, mazăre. Se mai poate amesteca cu alte condimente măcinate: usturoi, piper negru, chili, boia.

sursa: www.one.ro, foto: lataifas.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved