Consumul regulat si controlat de vin rosu te ajuta sa slabesti. Cum poti arde grasimile cu doua pahare de vin pe zi – gândul
Fri, Apr 21st, 2017

Consumul regulat si controlat de vin rosu te ajuta sa slabesti. Cum poti arde grasimile cu doua pahare de vin pe zi

Potrivit celor doua studii realizate de Washington State University si de Harvard Medical School, s-a stabilit faptul ca consumul controlat de vin ajuta la procesul de slabire.

Intr-un articol publicat pe purewow.com, au fost prezentate rezultatele celor doua cercetari, potrivit carora consumul de doua pahare de vin inainte de culcare este benefic pentru eliminarea grasimilor din corp.

Vinul rosu contine o substanta (polifenol) numita resveratrol care transforma “grasimea alba” in “grasime bej”, adica intr-o varianta care se arde mult mai usor, se arata in studiul realizat de Washington State University.

Cercetarea de la Harvard, in care s-a analizat comportamentul a 20.000 de femei pe parcursul a 13 ani, a stabilit ca cele care au baut doua pahare de vin rosu pe zi au avut un grad de supraponderabilitate cu 70% mai scazut decat al celor care nu au consumat aceasta bautura.

Intr-un alt studiu s-a determinat ca resveratrolul ajuta la suprimarea poftei de mancare, ceea ce inseamna ca dupa un pahar sau doua de vin, sunt sanse mult mai mici sa iti fie foame, mai ales in timpul noptii.

Pentru obtinerea unei diete sigura si eficienta pentru organismul tau, iti recomandam sa consulti un medic specialist. 

sursa: www.perfecte.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved