CORONAVIRUS. Directorul unui centru de cercetare: „90% avem vaccinul”. Anunțul așteptat de toți românii – gândul
Thu, Mar 26th, 2020

CORONAVIRUS. Directorul unui centru de cercetare: „90% avem vaccinul”. Anunțul așteptat de toți românii

Profesorul universitar doctor Virgil Păunescu, directorul centrului Oncogen din Timișoara, a declarat, miercuri, că instituția pe care o conduce a dezvoltat vaccinul pe care îl așteaptă România întreagă.

„Undeva în luna ianuarie, când am văzut ce se întâmplă în China, noi lucram la o tehnologie care se numește vaccinare personalizată în cancer și aceasta este un pic diferită de vaccinurile clasice.

Și am lăsat-o un pic deoparte când am văzut ce se întâmplă în China și am început testele în raport cu acest virus, coronavirusul, mai ales că structura lui a fost publicată pe internet de cercetătorii chinezi și apoi de cei americani. (…)

Noi am extrapolat o cercetare din cancer la vaccinarea împotriva virușilor, în cazul nostru împotriva COVID-19 și am dezvoltat un concept, că nu e vorba numai de o vaccinare cu consecințe mai largi.

E un vaccin flexibil care se poate adapta rapid. (…) Dacă îmi cereți un pronostic, eu zic că 90% avem vaccinul”, a spus prof. dr. Virgil Păunescu la Antena 3.

sursa www.gandul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved