CREMA CARE FACE SĂ ÎŢI CREASCĂ BARBA! Nebunia Conchita Wurst continuă, în Europa – gândul
 
Thu, Jun 19th, 2014

CREMA CARE FACE SĂ ÎŢI CREASCĂ BARBA! Nebunia Conchita Wurst continuă, în Europa

femeie_barba_01_ed3502503e

Imaginea femeii cu barbă a produs o adevărată nebunie în Europa. Deşi Conchita Wurst, “femeia cu barbă”,câştigătoarea Eurovision, este de fapt bărbat, isteria bărbii i-a cuprins pe admirtorii ei, dar şi industria cosmetică.

În Suedia a fost importată o cremă fabricată în Austria (ţara de origine a Conchitei), care face să îţi crească barba, indiferent, dacă eşti bărbat sau femeie. În plus, se pare că nici vârsta nu contează. O reclamă apărută într-un ziar suedez este de-a dreptul şocantă. Un cuplu şi copilul lor poartă câte o barbă, după ce ar fi folosit inedita cremă. Textul este simplu şi se pare că ideea de barbă, indiferent de sex sau vârstă, prinde adepţi în rândul nonconformiştilor.

În sfârșit toată lumea poate avea barbă! Din Austria vine crema revoluționară care face să-ți crească barbă indiferent de vârstă sau gen. Crema se aplică o dată pe zi, timp de o săptămână, după care începe să apară barba. Doar pentru utilizare facială. Se livrează cu tot cu aplicator”. Preț 45€”, se arată în descrierea produsului.

sursa: www.libertatea.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved