Cu ce bărbat ar trebui să îți petreci viața, în funcție de luna în care te-ai născut! – gândul
 
Mon, Jun 11th, 2018

Cu ce bărbat ar trebui să îți petreci viața, în funcție de luna în care te-ai născut!

Bărbat cu care trebuie să îți petreci viața – Fiecare dintre noi încearcă să își găsească sufletul pereche, însă astrologii sunt de părere că există un anumit tip de partener pe care trebuie să îl căutăm, cel care ni se potrivește în funcție de ziua în care am venit pe lume.

Ianuarie

Ar trebui să cauți un partener pe măsura ambiției și muncii tale. Meriți pe cineva care să nu se simtă intimidat de succesul tău și să te susțină în orice întreprinzi.

Februarie

Ai nevoie de un bărbat care să fie extrem de curios în a te descoperi. Natura ta este foarte sensibilă, așa că îți va fi greu să te deschizi în fața oricui.

Martie

Îți trebuie un bărbat căruia să îi pese de tine și să te iubească pe măsura așteptărilor tale. Ai nevoie de acel bărbat care te pune pe un piedestal și te transformă în prioritatea sa numărul 1.

Aprilie

Caută pe cineva care să se asorteze cu sclipirea ta. Ai nevoie de acel bărbat în fața căruia te poți simți distinsă, din punct de vedere emoțional.

Mai

Caută partenerul cu care poți dansa în tandem. Motivația ți-o vei găsi doar dacă întâlnești pe cineva care să te susțină în proiectele tale mărețe.

Iunie

Ai nevoie de cineva vulnerabil din punct de vedere emoțional, căci ești o fire sensibilă și ai foarte multă compasiune de oferit.

Iulie

Caută partenerul care să se îndrăgostească de tine cu adevărat și să iubească ceea ce reprezinți tu, ceea ce ești în esență. Caută acel partener care să îți ofere tot ce ai nevoie.

August

Caută omul care îți spune ceea ce vrei să auzi, care să te binedispună și care să te considere cea mai bună dintre toate. Caută un partener care să fie mai puțin influent decât ești tu.

Septembrie

Așteaptă bărbatul care să fie la fel de bun, pasional și afectiv, ca tine. Ești o fire generoasă și iubitoare și nu vei accepta nimic mai puțin de la partener.

Octombrie

Cauți un partener care să nu profite de calitățile tale și care să depună aceleași eforturi pe care le depui tu, altfel vei avea mereu ceva să îi reproșezi.

Noiembrie

Ție îți trebuie acel partener care să nu se oprească din a-ți demonstra cât de mult te iubește. Ești o fire creativă, disciplinată și perseverentă, așa că va trebui să țină pasul cu tine.

Decembrie

Caută omul care se bucură de viață și iubește natura. Ești o fire jucăușă așa că nu ți s-ar potrivi un partener monoton.

sursa secretele.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved