Cu ce zodii se potrivesc Gemenii – gândul
Tue, Feb 18th, 2020

Cu ce zodii se potrivesc Gemenii

Ai cunoscut un nativ al zodiei Gemeni si vrei sa stii daca va potriviti? Care sunt zodiile cu care se potrivesc Gemenii? Cu ce alte semne zodiacale sunt compatibili?

Gemenii sunt persoane inteligente si comunicative, dar au si o multime de defecte. Mereu receptivi la cei din jur, nativii acestei zodii au capacitatea de a se adapta mereu, indiferent de situatie. Problema este ca vorbesc foarte mult si obisnuiesc sa exagereze. De asemenea, au toane, sunt superficiali si nu prea stiu sa fie consecventi.

Gemenii sunt curiosi si mereu dornici sa afle, sa experimenteze si sa isi expuna parerile despre tot si toate. Isi fac usor prieteni, iau rapid decizii si au un simt al umorului bine dezvoltat. Lista defectelor este destul de lunga: simt nevoia de ceva nou in viata lor in permanenta, sunt duplicitari si abandoneaza repede.

Zodii compatibile cu Gemenii: Berbec, Leu, Balanta, Varsator.

Zodii incompatibile cu Gemenii: Fecioara, Scorpion, Sagetator, Pesti.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni – Berbec

Gemenii si Berbecul se potrivesc de minune! Persoanele nascute in aceste semne zodiacale sunt compatibile si au toate sansele sa formeze un cuplu trainic. Gemenii si partenerul din zodia Berbec sunt spontani, pasionali, energici si dornici de aventura si distractie. E o puternica atractie intre acesti doi nativi. Gelozia poate strica totul, daca nu aveti grija! Relatia poate fi de durata, dar cu conditia sa nu lasati posesivitatea sa isi bage coada.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni – Taur

O persoana din zodia Gemeni nu se va simti prea bine in compania unui Taur, pentru ca este mult prea plictisitor si banal. Gemenii cauta distractie si aventura, spre deosebire de Tauri care adora rutina. Relatia lor poate fi intensa si plina de provocari, dar nu va rezista prea mult.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni – Gemeni

O prietenie frumoasă, dar o relație amoroasă cu năbădăi. Cuplul format din doi Gemeni are șanse mici să treacă testul timpului și al presiunii. Certuri multe, reproșuri cu duiumul. Ambii parteneri sunt superficiali și inconsecvenți. Pot fi împreună dacă se cunosc și se cuplează abia după ce amândoi au ajuns la maturitate și au depășit vârsta la care vor doar distracție.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni – Rac

Incompatibilitate! Racul e sensibil și capricios, Gemenii au toane și exagerează. O pereche formată din aceste două semne zodiacale nu are interese comune. Sunt slabe șanse să se ajungă la căsătorie, așa cum și-ar dori Racul, un nativ serios și familist.

 

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni – Leu

Există compatibilitate! Gemenii se potrivesc cu Leii, se completează reciproc, se respectă și se susțin. Partenerul Leu se dăruiește în totalitate și este dispus să ofere chiar și Luna de pe cer atâta timp cât simte că este apreciat și respectat. O relație interesantă, cu șanse de reușită!

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni – Fecioară

Cuvântul cheie: nepotrivire. Dacă vă întrebați dacă este compatibilitate între Gemeni și Fecioară, sfatul nostru: nici nu încercați! Gemenii sunt dezordonați și superficiali, iar Fecioara nu poate accepta asta la un partener. Comunicarea e bună, dar greu vor găsi momente în care să stea de vorbă cu adevărat și să încerce să-și rezolve problemele și neînțelegerile.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni – Balanță

Dragoste la prima vedere! Atracție puternică, pasiune la început, dar cu timpul cuplul riscă să se deterioreze. O perioadă totul va părea perfect, însă fericirea nu va dura prea mult dacă nu va exista comunicare. Partenerii se completează reciproc. Învățați să vă rezolvați neînțelegerile stând de vorbă, fără să trântiți și să aruncați cu reproșuri!

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni – Scorpion

Șanse mici de reușită! O luptă continuă între doi parteneri orgolioși. Faceți compromisuri și poate veți rezista împreună. Scorpionul e gelos, Gemenilor le place să flirteze și să facă glume nepotrivite cu persoane de sex opus chiar dacă partenerul e de față și-l privește cu reproș.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni – Săgetător

Două extreme care se atrag. Ambii parteneri sunt curioși și iscoditori. Există riscul ca relația să se consume rapid și să nu mai fie nimic de spus sau de făcut împreună. Cuplu Gemeni – Săgetător va fi des pus la încercare, depinde de ei să depășească obstacolele care le apar în cale.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni – Capricorn

Capricornul e rațional și organizat, nu va rezista prea mult în compania partenerului Gemeni. Priorități diferite, stiluri de viață care nu se potrivesc. Slabe șanse să se înfiripe ceva care să și dureze.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni – Vărsător

Există compatibilitate între Gemeni și Vărsător. O combinație bună între doi parteneri care pun mare preț pe originalitate și inventivitate. Gemenii și Vărsătorul vor să se distreze și au o viață palpitantă împreună.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni – Pești

Nu există compatibilitate între Gemeni și Pești! Relația lor e plină de divergențe și reproșuri, nesiguranță și tensiune. Partenerii din aceste două zodii nu reușesc să se pună de acord indiferent de cât de mult și-ar dori. E atracție puternică și multă pasiune, dar cam atât!

sursa www.wowbiz.ro foto: Shutterstock.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved