Cu cine te înțelegi bine, în funcție de zodie – gândul
Tue, Apr 18th, 2017

Cu cine te înțelegi bine, în funcție de zodie

Astrologii spun că oamenii se pot apropia și împrieteni în funcție de trăsăturile similare dictate de semnul astrologic în care s-au născut.

Cu ce zodii te înțelegi

Principala modalitate de a stabili relații fericite de prietenie este împărțirea zodiilor în funcție de cele 4 elemente care le guvernează: aerul, apa, focul și pământul.
În fiecare dintre aceste categorii sunt 3 zodii, și se presupune că relațiile dintre ele sunt mult mai puternice decât cu zodii guvernate de alte elemente.

Zodiile de aer

Zodiile de aer sunt Vărsător, Gemeni și Balanță. Astrologia spune că aceste semne sunt sociabile, prietenoase, se adaptează ușor, sunt dinamice și optimiste. Cei născuți în zodii de aer sunt tolerați, răbdători, însă datorită personalității volubile pot fi considerați uneori superficiali. Sunt printre cele mai creative zodii.

Zodiile de apă

Cele 3 zodii de apă sunt Pești, Rac și Scorpion. Sunt persoane foarte sensibile, emotive și empatice. Deseori, cei din jurul lor consideră că „despică firul în patru” și că pun prea mult la suflet evenimentele din jurul lor. Cu toate acestea, le sunt apreciate creativitatea și sufletul de artiști.

Zodiile de foc

Berbecul, Leul și Săgetătorul sunt cele trei zodii de foc. Personalități colerice, dinamice și de multe ori pesimiste, sunt deseori judecate pentru sinceritate și caracterul impulsiv. Persoanele născute sub aceste semne sunt ambițioase și au tărie de caracter.

Zodiile de pământ

Zodiile guvernate de pământ sunt Taur, Capricorn și Fecioară. Aceste persoane sunt realiste, analitice, iubesc stabilitatea și siguranța. Sunt tăcute, tolerante și răbdătoare. De multe ori sunt considerate încăpățânate și introvertite.

sursa: doc.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved