Cum a fost nunta lui Steve Jobs: fastuoasă sau modestă? – gândul
Sun, Nov 24th, 2013

Cum a fost nunta lui Steve Jobs: fastuoasă sau modestă?

Geniul Apple şi-a găsit adevărata fericire în anul 1990, când a cunoscut-o pe Laurene Powell.

Nu a vrut să lase iubirea să-i scape printre degete şi la nici un an de când s-au cunoscut s-au căsătorit. Nunta nu a fost una fastuoasă, pentru că nu coincidea cu firea ginerelelui, scrie marriage.about.com.

Din contră, ceremonia, care a avut loc pe 18 martie 1991 a fost una modestă. Aceasta a avut loc la hotelul Ahwahnee din Yosemite National Park (California). Rabinul Kobin Chino Otogowa a fost cel care a oficializat relaţia dintre cei doi.

„Ceremonia nu putea fi mai simplă sau mai austeră decât a fost…Atmosfera a devenit însă incendiară… În locul clopotelor pompoase, micul grup care i-a însoţit pe nuntaşi a auzit doar sunetul unui gong budist”, scriu Jeffrey S. Young, William L. Simon în cartea „iCon Steve Jobs: The Greatest Second Act in the History of business” (iMaginea lui Steve Jobs: Al doilea act grandios în istoria lumii afacerilor – n.r.).

sursa: www.click.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved