Cum a fost surprinsă o tânără într-o filmare transmisă Live – gândul
Tue, Jul 23rd, 2019

Cum a fost surprinsă o tânără într-o filmare transmisă Live

Natalia Mogollon, cunoscută sub numele de Alinity, a fost surprinsă de fanii săi chiar în momentul în care și-a aruncat pisica peste urmăr. Femeia a făcut acest gest chiar în timp ce transmitea Live o filmare în care testa un nou joc.

Însă nu este pentru prima dată când Natalia pune în pericol viața animalului său de companie. În urmă cu un an, femeia s-a filmat în timp ce îi dădea animalului său de companie băuturi alcoolice, potrivit Mirror.

Acum, toți cei care au următit filmarea Nataliei cer acum blocarea contului său. ”Folosește această platformă pentru a publica abuzuri asupra animalelor, lucru care transmite un mesaj deosebit de periculors”.

Însă la scurt timp, femeia a venit cu un răspuns pentru utilizatori, cărora le-a cerut scuze pentru felul în care s-a purtat. ”L-am scăpat pe podea, lângă un scaun. Nu sunt chiar atât de puternică. Îmi iubesc mult toate animalele”.


sursa stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved