Cum arata aceasta femeie intr-o alta fotografie. “Nici mama nu m-a recunoscut” – gândul
 
Tue, Oct 15th, 2013

Cum arata aceasta femeie intr-o alta fotografie. “Nici mama nu m-a recunoscut”

Un make-up artist din Rusia vrea sa demonstreze ca femeile nu au neaparata nevoie de chirurgie plastica pentru a se transforma in niste regine ale frumusetii.

Vadim Andreev spune ca poate sa transforme orice fata, oricat de stearsa ar fi, intr-un chip pentru o coperta de revista glamour.

Vadim, din Sankt Ptersburg, care are doar 29 de ani, dar si-a facut un nume in domeniu a “indulcit” trasaturi si a acoperit acnee, transformand uluitor cateva tinere, asta vazandu-se si din fotografiile facute inainte si dupa machiaj.

Vadim lucreaza ca make-up artist de la 16 ani si, datorita talentului sau, in doar cativa ani a devenit stilistul vedetelor.

A fost hobby-ul meu. Chiar imi place sa transform oameni inca de cand eram copil. Pe fetele cu care am facut ultimul experiment nici macar mamele lor nu le-au recunoscut. Cand am mai crescut m-am decis sa-mi fac o profesie din make-up si hair styling”, a declarat Vadim Andreev pentru Daily Mail.

El a lucrat pentru televiziunea de stat din Rusia si pentru numeroase modele, actrite si staruri pop din tara.

sursa: stirileprotv.ro, Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved