Cum arată masa de prânz a prinţului George la noua sa şcoală – gândul
 
Thu, Sep 14th, 2017

Cum arată masa de prânz a prinţului George la noua sa şcoală

La începutul lunii septembrie, prinţul George a început şcoala la Thomas’s Battersea.

Şcoala nu serveşte mâncare obişnuită, întâlnită în alte cantine. Meniul pentru trei săptămâni arată ca cel al unui restaurant cu stele Michelin, cu ragut de miel cu usturoi şi ierburi proaspete, file de somon cu salsa verde, couscous mediteranean, ratatouille cu trei tipuri de boane de fasole şi chiar şi tarte portugheze cu cremă de ou.

Echipa de catering de la Thomas’s Battersea dezvoltă feluri de mâncare „cu accent pe gătirea sănătoasă, arome şi prezentare”, potrivit site-ului şcolii. Meniul se schimbă odată cu sezonul, oferind prânzuri mai uşoare în lunile mai calde şi mese mai pline în lunile mai reci.

Meniul zilnic al prinţului include o gustare de dimineaţă; o supă şi pâine proaspătă; un fel principal cu o proteină (carne, peşte sau vegetariană), o legumă şi un carbohidrat, precum şi un desert.

sursa www.gustarte.ro foto: Hepta

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved