Cum arată topul cu cele 50 de multinaționale cu cele mai bune condiții de muncă – gândul
Thu, Dec 7th, 2017

Cum arată topul cu cele 50 de multinaționale cu cele mai bune condiții de muncă

La noi multinaționalele sunt demonizate de oamenii din alianța politică aflată la putere și prezentate ca un dușman al poporului și al Statului. Practic, sunt arătate cu degetul pentru eșecurile oamenilor care se află la putere și care sunt incapabili să livreze alegătorilor ce le-au promis în campanie.

Mă rog, orice om cu capul pe umeri știe că lucrurile nu stau chiar așa, multinaționalele nu sunt perfecte, dar nici un dușman al poporului. De fapt, mulți români visează la un loc de muncă într-o multinațională.

Cei de la Comparably au publicat o listă cu Cele mai bune companii în care să lucrezi, topul fiind realizat în funcție de rating-urile date de angajați.

Multe dintre multinaționalele din top funcționează și în România, așa că nu strică să arunci un ochi pe lista asta înainte să aplici pentru un job nou (click dreapta pe imagine și Open image in new tab, ca să poți să vezi mai bine topul):

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved