Cum ascunzi vergeturile ca sa te simti bine in pielea ta – gândul
 
Mon, Jul 17th, 2017

Cum ascunzi vergeturile ca sa te simti bine in pielea ta

Cum ascunzi vergeturile de pe picioare ca sa poti purta fusta scurta? Cele mai simple metode sunt cele temporare: machiajul si autobronzantul.

Vergeturile apar, de obicei, din cauza schimbarilor bruste de greutate, din cauza cresterii rapide sau pe durata sarcinii. La inceput, sunt rosiatice sau mov, dar apoi devin albicioase. Exista tot felul de creme care previn aparitia vergeturilor, dar acestea nu sunt eficiente tot timpul. Totusi, odata ce ele apar, cum ascunzi vergeturile, in asa fel incat sa nu te simti complexata? Newhealthguide.org are doua solutii: cu machiaj sau cu autobronzant.

Cum ascunzi vergeturile folosind machiaj

Daca ai prin casa niste produse de machiaj, ar trebui sa iti poti acoperi fara probleme vergeturile, in asa fel incat sa poti purta fara probleme fuste scurte sau costum de baie.

1. Exfoliaza zona

Inainte de a afla cum sa ascunzi vergeturile, afla ca e extrem de important ca zona pe care aplici machiaj sa fie foarte curata si, eventual, exfoliata. In felul acesta, produsele de machiaj vor adera mai bine la piele si machiajul va rezista mai mult.

2. Foloseste lotiune hidratanta

Amesteca lotiunea sau crema ta hidratanta preferata cu o pudra autobronzanta, pana cand obtii un amestec maroniu. Aplica acest amestec exact pe vergeturi, cu degetul. Acest amestec va colora putin vergeturile si e recomandat mai ales persoanelor cu tenul inchis la culoare, ale caror vergeturi sunt albe.

3. Aplica corector

Daca ai multe vergeturi, probabil ca ar fi bine sa iti cumperi o cantitate mai mare de corector sau fond de ten, in nuanta pielii tale. Corectorul are o putere mai mare de acoperire comparativ cu pudra autobronzanta sau fondul de ten. Foloseste un corector cat mai fluid, care sa nu iti incarce pielea.

4. Fixeaza cu pudra

Ultimul pas este sa iti acoperi vergeturile cu pudra. Acest lucru va face ca machiajul sa se uniformizeze si va fixa corectorul, care, astfel, va dura mai mult.

Cum ascunzi vergeturile folosind autobronzante

Cum ascunzi vergeturile altfel decat cu machiaj? Cu produse autobronzante. Atentie! Daca vergeturile tale sunt deja inchise la culoare, autobronzantul le va face si mai inchise decat restul pielii. Pe de alta parte, autobronzantul e bun pentru vergeturile deschise la culoare si dureaza mai mult timp decat machiajul. Aplica-l exact pe vergeturi!

De ce sa tii cont

Trucurile de acoperire a vergeturilor sunt eficiente intr-o anumita masura, dar sunt temporare. Vei putea purta fuste scurte si cotum de baie, dar procedurile trebuie repetate des.

Ca sa scapi de vergeturi exista si altfel de metode, invazive, cum ar fi procedurile cu laser.

sursa: www.andreearaicu.ro FOTO: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved