Cum au fost filmați câțiva călugări budiști. “E inacceptabil, așa ceva nu trebuie să se repete!” – gândul
Tue, Jun 18th, 2013

Cum au fost filmați câțiva călugări budiști. “E inacceptabil, așa ceva nu trebuie să se repete!”

 

Un imens scandal a izbucnit în Thailanda, după ce mai mulți călugări budiști au fost filmați într-un avion privat de lux, având asupra lor genți Luis Vuitton, ochelari de soare de firmă și iPod-uri.

În teorie, ar trebuie să ducă vieți austere, dedicate meditații și cunoașterii de sine. În realitatea, lucrurile stau însă diferit. Este cazul unor călugări budiști care au fost filmați în timp ce aterizau e cu un avion privat de lux și având asupra lor obiecte de lux, precum genți Luis Vuitton, ochelari de sute de euro și iPod-uri, scrie Daily Mail.

Oficialii guvernamentali din Thailanda i-au criticat în termeni duri pe călugării budiști care apar în filmulețul postat pe YouTube, printre aceștia aflându-se și starețul unui templu budist din Thailanda. Călugării cu pricina se află într-un turneu pe teme religioase organizat în Franța.

sursa: www.realitatea.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved